За домашно насилие срещу съпругата си е обвинен Тенчо Тенев,

...
За домашно насилие срещу съпругата си е обвинен Тенчо Тенев,
Коментари Харесай

Тенчо Тенев, съветник на Денков, е обвинен за домашно насилие

За домашно принуждение против брачната половинка си е упрекнат Тенчо Тенев, консултант на премиера акад. Николай Денков по пътна сигурност. Това е станало през септември м.г., само че се разбра в този момент.

На 25 септември Тенев и брачната половинка му Златка имат скандал. След него Тенев излиза от вкъщи си, а Златка се изнася и подава тъжба. Тогава упрекват Тенев. По това време той не е консултант на премиера. Заема поста от януари.

Оттогава Златка не живее с Тенев, а с децата си. Тя  е отдръпнала жалбата си през вчерашния ден. Според осведомени офанзивата против Тенев идва от Звезделин Колев, някогашен зам. началник на 4-о районно управление (на МВР) в София. Именно то води следствието против Тенчо Тенев. Като началник на столичния КАТ той уволнява Колев поради подправено здравно за възобновяване на шофьорската брошура.

В момента Тенев е консултант на държавното управление, чиито главен приоритет е битката с домашното принуждение. Самият Тенев сподели пред „ 24 часа “, че това е офанзива против него с политически претекстове. Категорично отхвърли да е упражнявал принуждение над брачната половинка си и изясни, че от 5 месеца не живеят дружно.

trud.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР