За дома и ученика Веднага премахнете тези неща от стаята

...
За дома и ученика Веднага премахнете тези неща от стаята
Коментари Харесай

Веднага премахнете тези неща от стаята на детето ви

За дома и ученика Веднага премахнете тези неща от стаята на детето ви Има някои неща, които не са неоходими в стаята на едно дете 24 септември 2019, 05:50  Веднага премахнете тези неща от стаята на детето ви Източник: iStock Photos/Getty Images
секи родител желае най-хубавото за своето дете.

Без значение дали става за обучение, лятна почивка или обзавеждането в стаята.

Има някои неща, които не са неоходими в стаята на едно дете, най-малко не и до една избрана възраст, тъй като някои от тях могат по-скоро да го разсейват, а не да бъдат от изгода.

Ето няколко образеца тук, а останалите вижте в галерията:

Килими и огромни плюшени играчки

Там, където спи вашето дете, е целесъобразно да има колкото се може по-малко прахуляк. Килимите, огромните плюшени играчки, както и други ненужните движимости за украса, е по-добре да не бъдат в стаята на детето или по-скоро - да не са в обилие. Ако имате огромен килим, заменете го с по-малък, а плюшените играчки може да изнесете в друго помещение, като оставите част от тях при детето.

Мебели с остри ръбове

В днешно време се продават мебели с ръбове, които са заоблени. Те са доста по-безопасни от тези с острите. Нещо значимо - в детската стая не е целесъобразно да има огромно огледало или други мебели със стъклени детайли. Така ще сте доста по-спокойни, в случай че детето инцидентно падне, само че няма опция да се нарани на нещо.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ ОЩЕ НЕЩА, КОИТО ДА МАХНЕТЕ ОТ СТАЯТА НА ДЕТЕТО СИ
Веднага премахнете тези неща от стаята на детето ви  детски стаи  детски стаи  детски стаи  детски стаи Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Източник: стая деца движимости ученик
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР