За добрия старт на младите хора и на местната общност

...
За добрия старт на младите хора и на местната общност
Коментари Харесай

В град Левски започна Националната кампания на СОНИК СТАРТ „ДИНАМИЧНИ И РАЗЛИЧНИ“

За положителния старт на младежите и на локалната общественост екипите на СОНИК СТАРТ от цялата страна към този момент 15 години се сплотяват в креативност и интензивност.

Новото предизвикателство на СОНИК СТАРТ – „ Динамични и разнообразни ” започва в град Левски на 15 април с присъединяване на кмета на Община Левски Любка Александрова и шефа на СОНИК СТАРТ Иван Иванов.

Любка Александрова: „ Няма по какъв начин да не се усещаме динамични и разнообразни,защото всички празници, които провеждат СОНИК СТАРТ през последните години се трансформират в същински извор на страсти, на усмивки, на доста хубави запознанства, както в този момент с Отбора на сърцето.Видимо е по какъв начин децата натрупат и опит и това е значимо за развиването им.Щастлива съм да вземам участие! ”.

Спортните площадки в СУ „ Крум Попов ”бяха изпълнени с бурни страсти по време на футболната среща на Отбора на сърцето и тима от град Левски. Мачът на играчите с огромни сърца Лео, Моисей, Спенс, Играта, Дичо, Павел,Кристиян Панайот, Chefo, Skiller и тима от другари в град Левски, които се събират да спортуват, измежду които и футболисти отОФК ЛЕВСКИ- 2007, с капитан Ивайло Раденцов зарадва дребни и огромни.



Децата от начална учебна възраст играха национална топка с наслада, динамични и разнообразни.

На площада в град Левски разнообразни креативен ателиета дадоха опция на децата, и на всички в празничния ден, да покажат умения, да опитват и получат дарове. Боди Арт, кулинарство, изобразяване на тениски, научни опити, обагриха празника с разнообразни изяви.

Спортният дух на празника получи опция за изява и в щафета с 5 тима с по 7 участници – публични персони и консуматори на обществените услуги на друга възраст.Отборите: „ Супер герои ", " Непобедими ", " Родени спечелили ", „ Смело сърце и „ Бързи и гневни " с ръководители Любка Александрова – кмет на Община Левски, Руслан Тасин – Сектор „ Социални действия “ в Община Левски, Петя Чолакова – ст. специалист „ Образование, просвета и спорт “ в Община Левски, Александър Ветов – Началник районен съд -Пожарна сигурност и отбрана на популацията, гр. Левски, Иван Пейков – Директор Дирекция „ Социално подкрепяне “, гр. Левски.



Изненада за всички беше появяването на мотористите,които разтуптяха сърцата и зарадваха децата.

В празничната вечер специфични благопожелания с признателност за взаимоотношението, поддръжката и съпричастността към идеята на положителното насочиха шефът на СОНИК СТАРТ Иван Иванов и кмета на общината Любка Александрова. „ 15 години се радваме на отлично партньорство ”,отбеляза госпожа Александрова с признателност към всички екипи в общината,които под управлението на СОНИК СТАРТ са поддръжка за жителите на общината от всички възрасти.Изрази насладата си,че акцията започва от град Левски,градът на сърцето цялостно с обич и съпричастност.

На откритата сцена пред Община Левски концертът на Трио Вива – Виктория Чешмеджиева, Йоана Великова и Виктория Ехиянова, взели участие в редица музикални формати и Вип звездите от „ Отбора на сърцето ” зарадва публиката в Левски.

Трио Вива показа за първи път ария, особено основана за СОНИК СТАРТ.

С поддръжката на Община Левски и кмета Любка Александрова бе даден сполучлив старт на акцията „ Динамични и разнообразни “, която ще продължи в Първомай на 15 май, в Карлово на 15 юни, в Пловдив на 15 юли, в Драгоман на 15 август и в Балчик на 15 септември.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР