За днешната онлайн среща на посланик Херо Мустафа с парламентарната

...
За днешната онлайн среща на посланик Херо Мустафа с парламентарната
Коментари Харесай

Николина Ангелкова обсъди приятелството между България и САЩ с Херо Мустафа

За днешната онлайн среща на дипломат Херо Мустафа с парламентарната група за другарство със Съединени американски щати, заяви във Facebook ръководителят на групата Николина Ангелкова:
В качеството си на ръководител на Групата за другарство сред Съединени американски щати и България управлявах онлайн среща с американския дипломат Херо Мустафа. В събитието се включиха представители на разнообразни парламентарни сили, членове на Групата. Срещата удостовери положителното партньорство сред двете страни. България и Съединени американски щати са съдружници и стратегически сътрудници. Въпреки комплицираната обстановка, породена от пандемията COVID-19, нашето стратегическо партньорство продължава да напредва. Тази първа среща сред дипломат Херо Мустафа и депутати от Групата за другарство България – Съединени американски щати ще бъде надградена и ще продължи и в бъдеще.
 Николина Ангелкова: Необходим е обединен проект за ръководство на риска в туризма Николина Ангелкова: Необходим е обединен проект за ръководство на риска в туризма
Народният представител от ГЕРБ Николина Ангелкова, която е и член на Комисията по икономическа политика и туризъм в Народното събрание, беше б...
Посланик Мустафа акцентира нуждата от задълбочаване на връзките сред двете страни. Тя открои смисъла на тази връзка в битката против COVID-19 и разгласи, че през днешния ден, 20 ноември, ще бъде стартирана взаимна стратегия за дарения в битката с COVID-19 от посолството на Съединени американски щати и фондация " Америка за България ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР