За днес се знае само, че 40% от анкетираните при

...
За днес се знае само, че 40% от анкетираните при
Коментари Харесай

Левицата: 40% от анкетираните при exit poll-a не са посочили за кого са гласували

За през днешния ден се знае единствено, че 40% от интервюираните при екзитпола са отказали да посочат защо и кого са дали своят вот. Това съобщи Татяна Дончева от КП " Левицата " пред " Нова ".

 

И добави, че това е задоволително висок %, с цел да сложи сериозна въпросителна на прогнозните резултати. " Смятам, че към 11-12 часа ще стартират да излизат резултатите от паралелните преброявания. "

 

Тя заключи, че детайлности от партията ще дадат на конференция в утрешния ден.

 

Според Татяна Дончева " Левицата " възнамерява да продължи напред. " Целият ни обединен колектив е тук в положително въодушевление и боеспособна кондиция. Нека да забележим резултатите. Ние сме търпеливи и упорити, също по този начин и амбициозни. Утре след обяд когато е излязло най-малко редом преброяване ще разясняваме нещо в по-голяма степен правдиво ", уточни тя. 

 

" Уверени сме, че ще влезем, тъй като сме нова, стимулирана политическа мощ с взор в бъдещето и изясненост в това, което желаеме да създадем. Благодаря на десетките хиляди, подкрепили " Левицата ". Резултатите ще разясняваме на конференция настрана, когато имаме съответни изборни резултати ", сподели Валери Жаблянов от " Левицата ".

 

" Това, с което разполагаме сега, са планирани данни на социологическите организации с спорен темперамент. Те не могат да послужат за основа за разбор или да дефинират резултатите от изборите. " Левицата " благодари и на медиите, които ни подкрепяха ", сподели още той.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър! 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР