За днес са насрочени финалните пледоарии по делото срещу акушерката

...
За днес са насрочени финалните пледоарии по делото срещу акушерката
Коментари Харесай

Очаква се съдът да се произнесе по делото срещу акушерката Емилия Ковачева

За през днешния ден са планувани финалните пледоарии по делото против акушерката Емилия Ковачева. Тя е упрекната в опит за преднамерено ликвидиране на 4-дневното бебе Никол .

Финалът на процеса идва две години и половина откакто казусът беше оповестен. Според прокуратурата обвиняването разполага с задоволително доказателства. Фактът за това, че Емилия Ковачева е била на работа, когато е било повредено бебето и че тя е причинителят на това телесно увреждане, е неоспорим.

Защитата твърди, че дамата от записа на охранителните камери не е подсъдимата. Петорна техническа експертиза обаче удостовери достоверността на записите от отделението на болничното заведение. Ако бъде приета за отговорна Емилия Ковачева може да получи доживотна присъда.

Адвокатът на Ковачева обаче съобщи, че има подозрения за операция на доказателствата, тъй като прокуратурата не е иззела истинските записи от болничното заведение, като е погубен и компютърът, който ги е правил. Той съобщи също, че разпитите на двама от основните очевидци са били фалшифицирани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР