За Джулиана Гани можем да кажем едно – когато прави

...
За Джулиана Гани можем да кажем едно – когато прави
Коментари Харесай

Синът на Джулиана Гани навърши годинка с най-уникалната торта – това се казва парти! (СНИМКИ)

За Джулиана Гани можем да кажем едно – когато прави нещо, го прави с обсег! Това се удостовери за следващ път на рождения ден на дребния й наследник, Кай, който навърши годинка преди броени часове. Детенцето, което е наследник на Гани и сегашния й сътрудник Теодор Гецов, бе удостоено с празненство, почтено за похвали! Партито мина под звуците на саксофон, а тортата опонираше на всички закони на гравитацията, тъй като бе „ левитираща “.

 Кай рожденик

 Джулиана ГАни Кай рожден ден

„ Да ни е жив и здрав и да носи положителното в сърцето си! За мен Кай е музика, по тази причина на всеки негов празник каним специфичен музикант “, описа Гани и напомни, че изписването му е било под съпровода на арфа.

Самата риалити звезда пък е приключила музикално учебно заведение с пиано. На първия рожден ден на Кай свири саксофонистът Николай Бобчев от групата „ Керана и космонавтите “.

 Джулиана Гани синове

 Джулиана и ТЕодор наследник

Гордият батко Давид не пропусна да прегледа саксофона и да ревизира по какъв начин се възпроизвеждат красивите звуци. Големият подарък за Кай беше левитираща торта с мечета. Тя, за изненада на гостите, беше напълно същинска с тегло над 20 кг.

 крива торта Кай

 левитираща торта Кай

Над нея три дни са работили сладкар и декоратор, с цел да се реализира причудливият резултат етажите да са във въздуха.  Почти за Гинес е и украсата за празника, описа Джулиана. За нея са употребявани над 1000 балона, а едно от девойките в организацията я е зарадвало с тяхна обща история отпреди десетина година. Специален акцент на масите на гостите за празника бяха саксии с живи цветя и солидни стъклени свещници, в които има и лунен камък. Той се смята за камък на шанса и всички присъстващи бяха уверени, че Кай е роден под щастлива звезда.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР