За Джон Бон Джоуви - фронтмена на група Бон Джоуви,

...
За Джон Бон Джоуви - фронтмена на група Бон Джоуви,
Коментари Харесай

Джон Бон Джоуви - 40 години със съпругата си Доротея

За Джон Бон Джоуви - фронтмена на група " Бон Джоуви ", няма по-добра любовна история от неговата лична. Прочутият рокаджия е със брачната половинка си Доротея от 40 години и се радва да показа тайните на дългия им и благополучен взаимен живот, написа сп. People.

Джон и Доротея приказват искрено пред изданието за удивителния си разказ и за това по какъв начин поддържат искрата между тях още от ученическите години.

A post shared by (@jonbonjovi) on Sep 29, 2020 at 9:28am PDT

" Взаимно почитание ", дава отговор Джон Бон Джоуви, запитан каква е тайната им с Доротея. " Ние израснахме и пораснахме дружно. И в действителност доста се харесваме ", добавя рок звездата.

Съпрузите, и двамата 58-годишни, се срещат като младежи в гимназията в Сейървил, Ню Джърси. Женят се през 1989 година

Доротея, която има четири деца от Джон - Стефани (27), Джеси (25), Джейкъб (18) и Ромео (16), упорства, че е знаела през цялото време, че нещата посред им ще се получат. " Имам усет за сходни неща ", споделя тя.
Снимка: shutterstock  Джон Бон Джоуви - 40 години със брачната половинка си Доротея
Изневерите при започване на връзката им не съумяват да попречат на взаимното им бъдеще.

" Тя ми разреши да ѝ изневерявам ", признава Джон Бон Джоуви. " Почувствах се притеглен от нея в мига, в който я видях преди 40 години, и това в никакъв случай не се промени ", добавя фронтменът на " Бон Джоуви ".

Какво е харесала Доротея в Джон? " Сладък е ", дава отговор тя.
Снимка: shutterstock  Джон Бон Джоуви - 40 години със брачната половинка си Доротея
Джон Бон Джоуви, чийто албум " 2020 " излиза на музикалния пазар на 2 октомври, познава триумфите и славата в бизнеса, само че упорства, че бракът му е оказал помощ да остане крепко стъпил на земята. " Радваме се един на различен и не позволяваме да попаднем в клопките на известността ", споделя рокаджията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР