За диктатура не може да се говори, ако имаше диктатура

...
За диктатура не може да се говори, ако имаше диктатура
Коментари Харесай

Десислава Атанасова обърка думи на Лукашенко, приписа ги на Борисов

За тирания не може да се приказва, в случай че имаше тирания нямаше да излъчвате всеки ден репортажи от митинга, съобщи пред бТВ Десислава Атанасова от ГЕРБ, откакто обърка думи, казани от президента на Беларус Александър Лукашенко, че са на българския министър председател.
За грешката си тя изясни, че е предположила, че водещата ще я предизвика с въпрос за думи на Бойко Борисов и по тази причина се е объркала. Не виждам никакъв паралел нито сред двете персони, нито сред двете страни, сподели още тя.
 Десислава Атанасова: Отговорното държание предполагаше президентът да се извини на Естония Десислава Атанасова: Отговорното държание предполагаше президентът да се извини на Естония
" Твърдението на президента Радев е безусловно несериозно, тъй като е персонална отговорност на всеки един, без значение на пост и социална по...
Не се опитваме да играем каквато и да е игра. Оставка в този миг – без бюджет, без обезщетени заплащания в здравната, в просветителната системи, в тази пандемия – кой ще носи отговорност, попита Атанасова.
Десислава Атанасова, която е ръководител на Временната парламентарна комисия, която бе основана, с цел да разисква предлагането на ръководещите за нова конституция на страната, съобщи, че нито тя, нито членовете на комисията получават допълно заплащане. Досега комисията има извършено едно съвещание, което продължи безусловно минути.
В актуалната конюнктура е неприемливо да се проведат полемики и разисквания, съобщи още Атанасова. Тя заяви, че идната седмица ще има онлайн среща с представители на Венецианската комисия, последвала онлайн конференция за потребността от привикване на Велико Народно заседание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР