За девети път стажантската програма на Yettel отваря врати за

...
За девети път стажантската програма на Yettel отваря врати за
Коментари Харесай

Стажантската програма на Yettel търси нови таланти

За девети път стажантската стратегия на Yettel отваря порти за млади гении, които мечтаят да бъдат част от света на телекомуникациите и новите технологии. Кандидатстването за място в Hub by Yettel е отворено до 11 септември и своя късмет за кариерна реализация в телекома могат да намерят преди малко приключили млади експерти или студенти в последна година на образование. Програмата предлага заплатен стаж с дълготрайност една година, а участниците в новото издание могат да изберат зa собствен професионален старт една от оповестените позиции в областта на маркетинга, цифровите продажби, финансовия рипортинг и разбор, даването и ръководството на TV и IT услуги, създаването на програмен продукт, администрирането на наличие.

С Hub by Yettel младежите получават шанса да бъдат равноправна част от екипите на телекома и да развият основни бизнес и персонални умения. Заетостта е на цялостен работен ден с два дни в седмицата опция за работа от у дома. Всички участници имат свои ментори, които ги направляват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат късмет да останат на непрекъснат трудов контракт. За осемте издания на програмата 85% от участниците са станали непрекъснати чиновници на оператора. За първи път в това издание на Hub by Yettel гениите ще натрупат опит и познания освен в определената от тях позиция, само че ще имат и опцията през първите няколко седмици на стажа да преминат на ротационен принцип през разнообразни отдели в компанията и да открият точното място за тях.

В рамките на Hub by Yettel младите експерти получават освен възнаграждение, само че и същите придобивки като чиновници на компанията, измежду които: проект с неограничени минути и MB, отстъпка за мобилно устройство, в допълнение здравно обезпечаване, добавка за превоз, ваучери за храна, спомагателни дни годишен отпуск, безвъзмезден достъп до платформата за в допълнение професионално рационализиране Linkedin Learning.

Бъдещите стажанти могат да подадат своята кандидатура през сайта yettel.bg, като миналите първичния асортимент ще бъдат поканени да се срещнат с полезностите на компанията и да вземат участие в разнообразни провокации и интензивности в границите на един ден. След това ще преминат през самостоятелно изявление за заключителен асортимент, на което ще могат да показват своята мотивация и да зададат своите въпроси към мениджъра на екипа.

Повече информация за стажантската стратегия Hub by Yettel и изложение на съответните отговорности и условия към претендентите за всяка позиция можете да откриете на сайта yettel.bg.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР