За децата на Бил Гейтс знаем малко, защото и те

...
За децата на Бил Гейтс знаем малко, защото и те
Коментари Харесай

Какво е да си дъщеря на Бил Гейтс

За децата на Бил Гейтс знаем малко , тъй като и те самите желаят да е по този начин. Но когато си правоприемник на втория най-богат човек на света, животът ти няма по какъв начин да не провокира любознание.

То бе задоволено до известна степен от последното изявление, което едната от дъщерите на създателя на Microsoft Дженифър даде за списание Sidelines Magazine. Тя е първото от трите деца на Бил и Мелинда и несъмнено има да ни опише доста какво е да израснеш тъкмо в тяхното семейство.

24-годишната Дженифър Гейтс признава, че е " родена с огромни привилегии " , само че постоянно ги е приемала като опция да открие с какво същински желае да се занимава и да се опита да направи света едно по-добро място.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Gates (@jenniferkgates) на Юни 21, 2020 в 10:04 PDT

От дребна тя получава поддръжката на родителите си във всяко едно начинание и те постоянно са разговаряли с нея като с възрастен. " Те постоянно ми пазеха гърба. Казаха ми да преследвам ползите си, без значение дали са свързани с математика, просвета, четене или писане ", споделя тя.

На ранна възраст са й обяснили и за филантропската активност, която развиват, обвързвана най-вече с битката с инфекциозни болести. Още от дребна е очевидец и взе участие в съществени диалози за детската смъртност и разпространяването на ХИВ по света да вземем за пример.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Gates (@jenniferkgates) на Дек 12, 2019 в 8:58 PST

Това сигурно повлиява на нейния избор в живота и Дженифър се записва да учи медицина . В момента е втора година в Icahn School of Medicine и счита да специализира като фамилен доктор и педиатър, с цел да може да оказва помощ на фамилии с деца, които не могат да си разрешат здравна грижа.

Дъщерята на Бил и Мелинда споделя още, че постоянно е усещала хубавичко основа под краката си в лицето на своите родители , които постоянно са вярвали в нея и са я подкрепяли, предава Fox News.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Gates (@jenniferkgates) на Дек 26, 2018 в 7:24 PST

Дженифър се ражда през 1995 - същата година, през която татко й е разгласен за най-богатия човек на света. Но преимуществото, което ориста й дава, е не толкоз материално, колкото морално, прочувствено. Разбира се, тя не пораства в ограничения, само че и добре осъзнава цената на всичко, както и това, че на света има доста нуждаещи се, на които тъкмо тя може да помогне, с помощта на своите " крепко работещи родители ".
 Бил Гейтс, имунизирането, чипирането и по какъв начин милиардерът отговори на тайните теории
Бил Гейтс отговори на тайната доктрина за чипирането

Определенно се е ядосал

Днес, макар че е единствено на 24, Дженифър върви по своя професионален път, играч е по конна езда, а при обичаните животни намира и своя сегашен избраник, с който няма самообладание да прекара остатъка от живота си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jennifer Gates (@jenniferkgates) на Юни 23, 2020 в 12:43 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР