За десети път младежите от ГЕРБ-Благоевград и от цялата страна

...
За десети път младежите от ГЕРБ-Благоевград и от цялата страна
Коментари Харесай

Цветан Цветанов в Рупите: Много е хубаво, когато една партийна инициатива се превръща в обществено събитие и има обществена полза

За десети път младежите от ГЕРБ-Благоевград и от цялата страна обявиха желанието си да останат в България, като организираха и тази година самодейността "Да пуснем корени в България ". Много е хубаво, когато една партийна самодейност се трансформира в публично събитие и има социална изгода. Това сподели заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила по време на десетата юбилейна самодейност на Младежи ГЕРБ-Благоевград „ Да пуснем корени в България “, която се организира в местността Рупите.

В самодейността взеха присъединяване още кметовете на ГЕРБ в Благоевградска област, кметът на Перник Вяра Церовска, народните представители от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Александър Мацурев и Георги Динев, административният секретар на ГЕРБ и регионален координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, зам.-министърът на външните работи и ръководител на Младежи ГЕРБ Георг Георгиев, зам.-министърът на стопанската система Александър Манолев, регионалният шеф Бисер Михайлов, общинските управления на ГЕРБ в региона и младежи от цялата страна. За юбилейното издание на самодейността бяха засадени нови 40 дръвчета в парка зад храма на баба Ванга.
9
Според Цветан Цветанов ГЕРБ като систематична партия поддържа всички годишни начинания, които оставят трайна диря. "Хубаво е, че това събитие дава опция на младежите да основават другарства, тук се сътвориха фамилии. Това е доказателство, че ще бъдем дружно в положителни и сложни моменти. Не такива празници като Цветница и идния Великден е време да създадем равносметка, да се извиняваме, когато позволяваме неточности ", сподели още Цветан Цветанов. Той посочи, че ПГ на ГЕРБ е осигурила финансиране и е дарена беседка, която към този момент е инсталирана в парка, с цел да се усещат хората уютно и комфортно във връзка Цветница и идните Великденски празници. Цветан Цветанов

„ Изключително съм горда, че тази самодейност потегли от МГЕРБ-Благоевград и от Калин Каменов. На хубавия празник – Цветница, си поисквам на това място да се събираме от ден на ден хора, а тази самодейност да се трансформира в национална кауза”, уточни регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева.

Основателят на самодейността и кмет на Враца Калин Каменов напомни по какъв начин се е основала самодейността преди 10 години от група въодушевени младежи. "Добрината ни събра тогава и съм горделив, че след 10 години, макар всички промени и компликации, ние оставаме дружно и продължаваме това положително дело ", съобщи Калин Каменов.

Председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи акцентира, че самодейността "Да пуснем корени в България " е една мощна поръчка, че в бъдеще младежите ще останат и ще работят в полза на по-доброто развиване на страната.

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков означи, че преди 10 години, водени от упоритостта и желанието да съградят нещо хубаво, младежите от Благоевград дават начало на самодейността, в резултат на която през днешния ден на Рупите има една здрава и огромна гора от над 1000 дръвчета.

Младежите от Благоевградска област подариха на Цветан Цветанов по случай имения му ден голяма торта със фотоси от предходни негови участия в самодейността. На собствен той им пожела здраве и шанс. Първи от сладкиша пробваха всички деца, които се включиха в десетото юбилейно издание.
9
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР