За денонощието дежурните екипи на пожарната са реагирали на 4

...
За денонощието дежурните екипи на пожарната са реагирали на 4
Коментари Харесай

Два сигнала за запалени сажди в комини вдигнаха на крак русенските огнеборци

За денонощието дежурните екипи на пожарната са реагирали на 4 сигнала

Русенските огнеборци са гасили запалване в резервоар за боклук на бул. " Фердинанд " в Русе. Екипи са се отзовали и на сигнали за запалване на сажди в комини на къщи в селата Стамболово и Малко Враново, като при случаите не е имало последствия.

Огнеборците са работили и по пожара в парцел в село Юделник, при който е открит умрял възрастен мъж.

Вчера вечерта в 19:26 часа е постъпил сигнал във Второ районно управление (на МВР) за зародил пожар и открит умрял мъж на 91 години в пристройка на къща, намираща се в село Юделник. Изпратените на място чиновници на районно управление (на МВР) - Сливо поле са открили на адреса сина на умрелия, който разказал, че по-рано е отишъл в парцела на татко си и е видял пушек от пристройката, счупил е един от прозорците, в резултат на което помещението се е възпламенило. Мъжът влезнал вътре и намерил татко си паднал на пода в стаята.

После благодарение на своя наследник са съумели да го извадят от къщата и да алармират на 112. Пристигналият екип на ЦСМП е установил гибелта на 91-годишния. По гасенето на пожара са работили чиновници от РСПБЗН - Сливо поле и Втора РСПБЗН с три противопожарни автомобила. На местопроизшествието е осъществен оглед от дежурна оперативна група на полицията.

При първичните дейности не са открити данни за тенденциозен палеж, аргументите за случая и за гибелта на мъжа се обясняват, като е формирано досъдебно произвеждане по разказа на районно управление (на МВР) – Сливо поле.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР