За денонощие бил задържан в ареста на видинската полиция 24-годишен

...
За денонощие бил задържан в ареста на видинската полиция 24-годишен
Коментари Харесай

Врачански шофьор преби възрастен мъж на пътя, счупи му таза

За денонощие бил арестуван в ареста на видинската полиция 24-годишен водач от врачанското село Манастирище за причиняване на телесна щета. Вчера следобяд постъпил сигнал за нанесен побой на лидер на лек автомобил от лидер на автовоз на основен път Е-79 при разклона за град Дунавци, написа „ 24 часа “.

Пристигналите на мястото полицейски чиновници открили потърпевш 60-годишен видинчанин, който пътувал със брачната половинка си. Жената разказала, че пътувайки с персоналната си кола при отбивката за Дунавци били изпреварени от автовоз с прикачена платформа с монтанска регистрация.

Водачът на автовоза спрял, слязъл, попитал водач на леката кола за какво кара толкоз постепенно, нанесъл му удар, бутнал го, качил се в кабината и траял в посока Арчар. Падналият на пътното платно мъж бил превозен от екип на незабавна помощ в болничното заведение във Видин.

След прегледи медиците установили фрактура на таза. Извършителят на действието е засечен и спрян от екип на полицията на територията на Монтанска област. Той е арестуван с полицейска мярка за период до 24 часа в ареста на районно управление (на МВР) във Видин. Днес случая е докладван във видинската прокуратура. Разследването продължава в границите на формирано досъдебно произвеждане.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР