За ден са установени общо 36 водачи, качили се зад

...
За ден са установени общо 36 водачи, качили се зад
Коментари Харесай

МВР хвана 36 пияни шофьори за денонощие

За ден са открити общо 36 водачи, качили се зад кормилото след приложимост на алкохол, заяви Министерство на вътрешните работи. От тях 16 са карали след приложимост на алкохол от 0,5 до 1,2 промила, 20 - с над 1,2 на 1000, а четирима са отказали тестване.
Прочетете още
Под влияние на наркотични субстанции или техни аналози са засечени да карат 15 водачи, а двама са отказали да бъдат тествани.

В рамките на профилирана полицейска интервенция за съблюдаване на Закона за придвижването по пътищата са тествани общо 11 536 моторни транспортни средства (МПС). Извършен е надзор на 12 884 водачи и пасажери. Съставени са 3208 фиша и 757 акта за открити административни нарушавания.

Акцент в акцията е недопускане на ръководство от водачи, използвали алкохол, наркотични субстанции и/или техни аналози, както и ръководство на МПС от неправоспособни водачи.

Един човек е умрял, а 29 са ранени при 21 тежки произшествия в страната през последното денонощие. В София са станали едно тежко и 14 леки пътнотранспортни катастрофи, един човек е потърпевш, оповестява Българска телеграфна агенция.

 
 
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР