За ден на траур на територията на община Габрово е

...
За ден на траур на територията на община Габрово е
Коментари Харесай

Обявиха ден на траур в Габрово заради катастрофата, погубила четирима

За ден на печал на територията на община Габрово е разгласен 28 август. Това заяви кметът на регионалния град Таня Христова.

В рамките на траурния ден всички национални и общински флагове ще бъдат свалени на половина, уточни още кметът.

„ Изразявам своето надълбоко страдание за трагичния пътен случай, при който беше лишен живота на четирима наши съграждани и сервирам своите най-искрени съболезнования на техните близки и другари. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, изключително когато изпращаме младежи “, съобщи Христова, представена от Българска телеграфна агенция.

При случай станал сред лек и товарен автомобил на влажен път нощес на основния път София – Варна, на място починаха лидерът и трима пасажери от колата, на възраст 18, 51 и двама на 47 години, от Габрово. Още един бе откаран в ловешката болница. Той е без заплаха за живота, с гръдна контузия, осведомиха от Центъра за незабавна здравна помощ в Ловеч.

Организацията на последователите на Професионален футболен клуб „ Левски “ (ПФК „ Левски “) в Габрово „ Сините Габрово “ насочиха зов за набиране на средства, които да бъдат предоставени на фамилиите на починалите и потърпевши в злополуката последователи на ПФК „ Левски “.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР