За дългите си години като модел Алесандра Амброзио е участвала

...
За дългите си години като модел Алесандра Амброзио е участвала
Коментари Харесай

Алесандра Амброзио каквато не сме я виждали досега

За дългите си години като модел Алесандра Амброзио е взела участие в безчет ревюта, събития и фотосесии. Виждали сме и какви ли не нейни фотоси - от направени от професионален фотограф, до селфита и секси фотоси по бански на плажа.
 Алесандра Амброзио, Ричард Лий и заниманията й по плажовете в Бразилия
Алесандра Амброзио се забавлява както никой различен

Как го прави бразилката

Факт е, че любовта сред Амброзио и обектива е взаимна. Затова и бразилският модел е решила да сътвори специфичната книга с нейни фотографии Alessandra by Stewart Shining .

Снимките са непоказвани до този миг и с изключение на Амброзио, общото сред тях е, че са снимани от фотографа Стюарт Шининг. Има фотографии, които са през цялото време на кариерата на Алесандра Амброзио, както и такива, за които тя по принцип заобикаля да театралничи.

А точно голи фотоси. Аброзио и Шининг се срещат в края на 90-те години на предишния век в Ню Йорк, когато моделът стартира да гради кариерата си и е едвам на 17 години, написа People.

Повече от 20 години по-късно двамата са близки другари и са решили да основат Alessandra by Stewart Shining, само че моделът признава, че в началото си е мислила, че няма да имат задоволително фотоси за книгата и тя ще бъде от 20 страници.

Но откакто са прегледали всички фрагменти, правени през годините, са решили да снимат още няколко и в последна сметка страниците са достигнали 200. Алесандра Абмрозио споделя, че за нея това много интимна книга, тъй като демонстрира по-задълбочен взор както към професионалния ѝ живот, по този начин и към персоналния.

Амброзио признава, че може и да модел от доста години, само че извънредно рядко остава без никакви облекла пред камера. Но за книгата е решила да театралничи гола, тъй като е имала доверие на Шининг, а и е знаела, че фотосите няма да са вулгарни, а секси.
 Алесандра Амброзио, почивката ѝ на архипелага Фернандо де Нороня и секси фотосите на модела
И в мраз, и в зной - Алесандра Амброзио по бански

Бразилките знаят по какъв начин

Цената на Alessandra by Stewart Shining е 95 $, а в случай че желаеме подпис от модела и фотографа, тогава книгата коства 295 $. Има и специфична лимитирана серия от единствено 150 копия, която е с колекционерска стойност. За нея всеки искащ ще би трябвало да се раздели с 1000 $.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР