За да завърши войната в Украйна, Русия трябва да загуби,

...
За да завърши войната в Украйна, Русия трябва да загуби,
Коментари Харесай

Олаф Шолц: За да завърши войната в Украйна, Русия трябва да загуби

За да приключи войната в Украйна, Русия би трябвало да загуби, съобщи канцлерът на Германия Олаф Шолц в речта си на Световния стопански конгрес в Давос.

Шолц показва решителност да поддържа Украйна. " За да се постави завършек на войната, експанзията на Русия би трябвало да се провали ", сподели той. Русия към този момент е претърпяла цялостен неуспех във всички свои военни цели - сподели той. " Ще продължим да поддържаме Украйна, до момента в който това е належащо. " Шолц посочи също по този начин, че Германия е станала самостоятелна от съветските енергийни доставки в границите на няколко месеца. Тази нова " немска скорост " ще бъде взета за образец в бъдеще.
Последната година ни сложи пред предизвикателство както в никакъв случай до момента - сподели Шолц.
По въпроса за имиграцията канцлерът съобщи, че Германия желае да одобри служащи. Тези, които желаят да запретнат ръкави, са добре пристигнали в Германия, това е нашето обръщение, сподели той.

А по отношение на американския закон за понижаване на инфлацията Шолц зяви, че Европа приказва с приятелите си от Съединените щати за опасенията, че европейските компании могат да бъдат ощетени. Също по този начин виждаме какво може да се направи, с цел да се подобрят вложенията в Европа, добави той.
Той съобщи, че Германия има вяра, че водородът може да изиграе решаваща роля, да вземем за пример в стоманодобивната индустрия. Той цитира планове, при които се употребява вятър в Северно море за зареждане на съоръжения, създаващи зелен водород.
Докато количествата са дребни, а цените - високи, страната ще смъква цените за промишлеността.

Увеличеното пазаруване на полутечен природен газ на международните пазари не би трябвало да значи дефицит на други места, споделя немският президент Олаф Шолц.

Необходимо е да се намерят заместители на съветския газ, който към този момент не постъпва в Европа. Това значи повече възобновими енергийни източници, само че и повече газ, споделя Шолц.
В противоположен случай нововъзникващите пазари могат да се върнат към въглищата, което би било още по-вредно за околната среда, предизвестява той. Германия възнамерява да унищожи едно село, с цел да разшири една въглищна мина, напомня в. " Гардиън ".
Шолц предвижда, че през 2045 година неговият правоприемник ще приказва пред Световния стопански конгрес и ще показа Германия като една от първите неутрални във връзка с климата страни. Ще се движим без излъчвания по пътищата и железниците, а постройките ни ще действат по безпристрастен за климата метод. Така че в случай че търсите къде да инвестирате по резистентен метод - погледнете към нас, елате в Европа и в Германия, сподели в умозаключение той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР