За да зарадва феновете си за рождения си ден на

...
За да зарадва феновете си за рождения си ден на
Коментари Харесай

Джанет Джексън продава емблематични лични вещи на търг

За да зарадва почитателите си за рождения си ден на 16 май, певицата Джанет Джексън е дала дефинитивно единодушието си да продаде на търг повече от хиляда свои персонални движимости, свързани с четиридесетте ѝ години на сцената, заяви електронното издание на " Гардиън ".

Звездата, продала повече от 185 милиона записа, остава единствената жена в историята със седем части от един албум в топ пет на музикалните ранглисти. Преговорите за търга, огласени още при започване на годината от аукционна къща " Джулиън ", са завършили сполучливо и тридневният търг ще стартира на 14 май в Бевърли хилс, предава Българска телеграфна агенция.

Изложба с костюми и движимости на певицата може да бъде прегледана от почитателите ѝ в продължение на пет дни в заведението " Хард рок кафе " в Лондон от 19 април, преди сбирката да бъде преместена в Ню Йорк и по-късно в Лос Анджелис, директно преди търга.

Сред лотовете на търга са булчинската рокля на Джанет Джексън от тайната ѝ женитба с танцьора Рене Елизондо младши през 1991 година, нейни бижута, и даже мебели. На търга ще се оферират още костюми, носени от певицата по време на турнета и при снимането на клиповете на песните " Control ", " Nasty " и " What Have You Done For Me Lately ", както и футуристичният ѝ тоалет от клипа на " Scream " - дуетът ѝ с брат ѝ Майкъл Джексън.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР