За да запазят кожата си млада, жените провеждат различни процедури,

...
За да запазят кожата си млада, жените провеждат различни процедури,
Коментари Харесай

Нишесте - по-добро от ботокс в борбата с бръчките!

За да запазят кожата си млада, дамите организират разнообразни процедури, едно от които е ботокс. Този способ за подмладяване освен е много безценен, само че има и разнообразни рискове и странични резултати. Ето за какво маската с нишесте срещу стареене вместо ботокс е доста известна през днешния ден. Това е безвредна и ефикасна опция на ботокса и най-важното - не боли.

Как работи маската от хранително нишесте против дълбоки бръчки?

Въпреки обстоятелството, че главната съставна част на маската наподобява много елементарна, тя в действителност е източник на разнообразни потребни субстанции, за които огромна част от нас не знаят. Нишестето съдържа следните субстанции:

- витамин РР (ниацин);

- желязо;

- холин;

- силиций;

- тиамин;

- Фолиева киселина;

- рибофлавин;

- въглехидрати;

- пантотенова киселина;

- пиридоксин;

- витамин Е (токоферол).

Тези субстанции предизвикват интензивната регенерация на клетките, насищат ги с О2, поддържат водния баланс в епидермиса, надълбоко подхранват тъканите. Ето за какво маската с картофено нишесте освен дейно се бори с бръчките, само че и предотвратява появяването на нови, съвършена е като профилактично средство за попречване на прибързано стареене на кожата, употребява се към този момент даже от дами на 25-26 години.

Резултати, аналогични на резултатите на Ботох, могат да бъдат получени след курс на маски с витаминни нишесте.
Ето по какъв начин да отстраняваме бръчките към веждите
Думата „ бръчки “ провокира спорни страсти у доста от нас. За някои това е синдром на зрялост, прекосяване на години...
Прочети повече
Представяме ви една в действителност доста ефикасна класическа маска с нишесте, която безпроблемно изглажда бръчките и най-важното е, че предотвратява появяването на нови.

Необходимите съставки, които са ви нужни, са:

- вода - 600 мл;

- нишесте - 1 супена лъжица;

- сок от пресни моркови - 5 супени лъжици;
Искате да запазите лицето си БЕЗ бръчки?
Кожата ни е всекидневно изложена на разнообразни фактори като слънце, вятър, мраз, изсушаване и грим. Те провокират стрес и задръстване на по...
Прочети повече
- мазна заквасена сметана - 1 супена лъжица.

Приготвяне и употреба;

Разстелете нишестето в 100 мл студена вода. Смесете сока със сметаната. Сварете останалата вода и прибавете към нишестената примес. Варете сместа към 15 минути, до момента в който стане гъста като каша. След това оставете сместа да изстине, прибавете към нея сместа от моркови и сметана и разбъркайте добре. Разделете сместа на 3 елементи, сложете 2 елементи незабавно в хладилника (може да ги употребявате по-късно).

След това би трябвало да нанесете получената примес върху лицето с четка на тъничък пласт. Изчакайте сместа да изсъхне леко, след което повторете стъпките. Така повтаряйте действието, до момента в който върху лицето се образува пълен пласт нишесте. След 25 минути измийте сместа с топла и по-късно със студена вода. Нанесете овлажняващ крем върху лицето.

Необходими са 15 процедури за подмладяване на лицето. Интервалите от време сред процедурите нормално са 24 часа.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР