За да я направи по-безопасна, особено сред децата и младите

...
За да я направи по-безопасна, особено сред децата и младите
Коментари Харесай

Германия направи още една стъпка към легализирането на марихуаната

За да я направи по-безопасна, изключително измежду децата и младежите, държавното управление утвърди закон, регулиращ използването й.

Германското държавно управление утвърди законопроект за либерализиране на регулациите за марихуана. Говорим за узаконяване на съхранението на лимитирано количество вещество. Ще бъде позволено и развъждането на марихуана вкъщи и организирането на клубове за марихуана.

Свободна продажба обаче няма да има.

Карл Лаутербах, министър на опазването на здравето: „ Имаме възходяща приложимост на канабис. За страдание, това се отнася и за деца, младежи и възрастни. Тоест увеличението на потреблението сега се случва без никакви наши реакции. Искаме да ограничим потреблението и да го създадем по-безопасен, изключително за деца и младежи, само че ние не желаеме да го разширяваме. "

Жителите на Германия на възраст над 18 години, както е планувано в законопроекта, ще могат да се причисляват към профилирани клубове. Членовете им ще имат право да отглеждат канабис и да го популяризират в строго избрани количества. Разходите на клубовете...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР