За да успеете в кариерата, ще ви помогнат астрологичните съвети

...
За да успеете в кариерата, ще ви помогнат астрологичните съвети
Коментари Харесай

В кои страни ще постигнете успехи – хороскоп на кариерата

За да съумеете в кариерата, ще ви оказват помощ астрологичните препоръки и ще ви насочат в коя страна ще развиете потенциала си оптимално.

Различните зодии могат да са сполучливи и имат гений в разнообразни сфери, които пък, от своя страна, биха намерили удобна почва тъкмо в избрани кътчета от географската карта на света.

Вижте кариерният хороскоп на всяка зодия - къде ще се развият най-успешно другите представители на зодиака.

Овен

 Кариерен хороскоп

Овенът, който е покровителстван в работата от Юпитер, има опция за положително развиване в Португалия, Хърватска и Германия. Там ще съумеете като съветник или представител на състезателен отбор, както и в региона на рекламата, обвързвана с туризма.

Телец

Телецът е закрилян в бизнеса от Сатурн и ще може да блесне във Англия, северната част на Чехия, а също по този начин в Австралия и в Доминиканската република. В тези страни Телец ще се проявят като сполучливи мениджъри, изключително в компании, свързани с козметични артикули.

Близнаци

Близнаци, закриляни в работата от Уран, ще съумеят в Индия, Испания и Мексико. Силната им линия е умеенето им да работят с информация. Всичко, обвързвано с осведомителни технологии и изчерпателен труд, ще им донесе триумф.

Рак

Ракът, който е закрилян от Нептун в бизнеса, ще се развие най-добре, в случай че работи в Египет или Тибет. Ракът има умеенето да основава необикновен уют и ще пожъне триумфи в работа, обвързвана с хотелиерство.

Лъв

Лъвът, закрилян от Марс в работата си, ще се развие най-добре в Холандия и в Кипър. Добре е в тези страни да започнете собствен бизнес и да избягвате работа за огромни корпорации. Организацията на тържества ще ви се удаде.

Дева

Дева е склонна да отделя огромно внимание на здравето. Благодарение на въздействието на Венера ще намерите поле за развиване на активността си в Япония и Израел. Всичко, обвързвано със здраве и хубост, ви се удава. Работа като съветник или притежател на салон за хубост е тъкмо за вас.

Везни

Везни, закриляни в работата от Меркурий, ще се развият добре в Италия, Норвегия и Тунис. Добре е да се насочите към публицистиката или креативните специалности – там ще сте напряко невероятни.

Скорпион

Скорпионът е притеглен от едрия бизнес, изключително подобен в съдействие с огромни компании. Канада и Тайланд са местата, които са подобаващи за сливане с други компании. Ресторантьорството и търговията са подобаващи за вас.

Стрелец

Стрелецът ще е подпомаган от Слънцето, което покровителства промишлеността на развлеченията. Шоупрограми и работа в телевизия в Обединените арабски емирства, Швеция или Финландия ще ви донесе триумф.

Козирог

Козирогът ще се осъществя добре в Полша, Швейцария и Малта. Добре е да се насочите към управителна позиция в компания, обвързвана с здравно съоръжение.

Водолей

Водолей има дарбата да сплотява хора, свързани от общи ползи. В Белгия, Германия и Нова Зеландия ще откриете призванието си, като се заемете със уебсайт за запознанства.

Риби

Риби ще съумеят в Турция, Унгария и Австрия. Детективската работа е тъкмо за нас, още повече, че Рибите могат да пазят непознати секрети. Магазин или ресторант, който предлага морска храна, също е подобаващ за вас.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР