„За да стигнем някак до някакви конкретни решения за спиране

...
„За да стигнем някак до някакви конкретни решения за спиране
Коментари Харесай

Подоляк обясни защо е необходима среща Зеленски-Путин

„ За да стигнем някак до някакви съответни решения за прекъсване на войната, към този момент би трябвало да преминем към формата на двустранни президентски договаряния “, сподели той.

Според Подоляк „ всичко, което трябваше да бъде квалифицирано като част от преговорния развой, е квалифицирано “ и в този момент съветската страна би трябвало да бъде тествана.

„ Съответно можем да се подготвим за срещата на президентите. Но, несъмнено, няма съответна дата, тъй като това е логистичен развой “, изясни той.

По-рано през днешния ден, съветникът на ръководителя на кабинета на президента Михаил Подоляк означи, че референдум за съглашение за интернационалните гаранции за сигурност за Украйна може да се организира едвам след изтеглянето на съветските войски от Украйна.

„ Най-важното е, че преминахме към прагматика - това е ключът “, сподели Подоляк и добави, че Украйна би трябвало да има съдружници, които да стоят настрани, когато страната има потребност от помощ. Той напомни, че се предлага да се подписа законово закрепено съглашение за гаранции за сигурност за Украйна, което ще уточни страните гаранти, които ще поемат интернационалните правни отговорности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР