За да станете дама, изобщо не е необходимо да се

...
За да станете дама, изобщо не е необходимо да се
Коментари Харесай

11 елегантни алтернативи на нещата, които носим през лятото

За да станете дама, въобще не е належащо да се омъжвате за лорд. В последна сметка хората в близост са подготвени импровизирано да присъдят тази купа на всяка жена, която е добре образована, не подценява разпоредбите на етикета и знае по какъв начин да се облича елегантно. Освен това последното изискване въобще не значи, че дамата следва стилните трендове или купува облекла извънредно от известни дизайнери. Тя просто знае по какъв начин да основава елегантни облици.

Разбрахме какви детайли от дрешника избират същинските дами през летния сезон. Оказва се, че те изрично не одобряват някои съвременни трендове. А в края на публикацията можете да намерите бонус, който ще ви накара да се почувствате като трендсетър.

Рокля с огромен принт

Когато настъпят дълго чаканите топли дни, модниците изваждат от дрешниците рокли и сарафани с флорални шарки. В последна сметка флоралният принт е мекушав и сантиментален.

Специалистите по жанр предлагат да избягвате памучни рокли с дребни щампи. Такива облекла наподобяват евтини, без значение какъв брой в действителност костват. Затова си коства да дадете желание на рокли с по-едър принт – те наподобяват доста по-ефектно.

Шорти от лек плат

Късите панталони са нещото, без което е мъчно да си представим летен дрешник. Дънките са изключително обичани от девойките. Ето за какво специалистите поучават да се откажат от артикули с присъщ наследник колорит в интерес на къси панталони, направени от по-лек материал. Тези къси панталони наподобяват доста по-благородни.

Кроп топ като част от костюм

Стилистите предлагат да се заобикалят изрязани топове за дами, които желаят да наподобяват по най-хубавия метод. Показването на корема в целия му искра не е задачата, към която се стремят изисканите дами. Това предписание обаче има изключение. Съкратеният топ ще бъде много подобаващ, в случай че е част от костюм. Така единствено дребна част от кожата над пъпа ще бъде забележима за другите, което по никакъв метод няма да компрометира една същинска дама.

Гащеризон с панталон

Гащеризонът е чудесна опция на панталоните, която прави визията по-елегантна. Такъв костюм е подобаващ освен в всекидневието, само че и на вечерни събития. В същото време специалистите предизвестяват модниците да не купуват гащеризони от леки тъкани с дъно под формата на къси къси панталони.

Вталена рокля

В момента, на върха на известността, облеклата са с няколко размера по-големи. Експертите обаче споделят, че безразмерните тоалети не са за дами. Затова специалистите поучават да не изоставяте вталените силуети в гонене на трендовете. Роклята-калъф с минималистичен дизайн към момента е знак на изисканост.

Обувки с връзките

Декоративните детайли върху обувките под формата на лъкове наподобяват сладки, само че в това време детски. Затова дамите избират модели обувки с по-сбит дизайн, само че в случай че желаете да добавите малко романтика към изображението, можете да изберете обувки или сандали с връзки.

Платнена рокля

Много летни тоалети са направени от плат, който има наклонност да прозира през контурите на бельото. Ето за какво се предлага да се даде желание на рокли от по-плътни или текстурирани тъкани. Освен това вземете няколко чифта безшевни гащи с цвят на кожа, които ще бъдат по-малко забележими под тоалети от леки материали.

Миди пола в типичен модел

Рае, хрътка зъбка, точки, каре са модели, препоръчвани от стилистите за дами, които желаят да наподобяват елегантни. Например, карирана плисирана мини пола лишава облика от стабилност. Но продуктът със контур „ молив ” носи напълно друго обръщение.

Строг летен костюм

Никой не желае да носи черен панталон в офиса в парещ летен ден. Изглежда, че има почтена опция – ослепителен комплект от течаща тъкан. Но ценителите на стила твърдят друго. Дори в случай че компанията няма непоколебим дрескод, работният костюм по никакъв метод не би трябвало да се свързва с облеклото за сън.

Дискретни бижута

Без аксесоари изображението може да наподобява незавършено. В същото време е значимо да не прекалявате с количеството бижута – остатъкът им също може безнадеждно да скапе усещането за модата. Изисканите дами заобикалят прекомерно крещящите бижута, които могат да отклонят вниманието от тоалета. Много ръчно направени артикули имат тъкмо такова свойство. Ето за какво, когато избирате бижута, е по-добре да изоставите този тип аксесоари и да дадете желание на класиката и минимализма.

Долнище на бикини със междинна талия

Тенденцията на плажната мода са бикините, чиито долнища се повдигат до тазовите кости. Ако едно момиче желае да направи възторг на плажа и в същото време образно да удължи краката си, несъмнено може да се възползва от новата наклонност и да си купи подобаващ бански.

Ако откакто прочетете нашата публикация, имате предпочитание да се опитате като стилист, ние сме подготвени да ви предоставим такава опция.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР