За да сме здрави и във форма, трябва да не

...
За да сме здрави и във форма, трябва да не
Коментари Харесай

4 упражнения за 5 минути за сваляне на килограми

За да сме здрави и във форма, би трябвало да не забравяме физическата интензивност. Само че това е по-лесно на думи в сравнение с дейности. Голяма част от хората мъчно намират време за тренировки в деня си. Точно за тях са долните извършения.
 Тренировка, вода, какъв брой и по какъв начин тъкмо би трябвало да пием, до момента в който спортуваме
Колко постоянно и какъв брой вода да пием по време на подготовка

Какво поучават специалистите

Те се извършват в границите на 5 минути, само че са задоволително ефикасни, с цел да разчитаме на тях за стягане на тялото и загуба на килограми. Стига да ги изпълняваме най-малко един път дневно в продължение на седмици. Необходима ни е единствено постеля за подготовка.

Една минута " планински катерач "

Популярното упражнение се извършва, като заемем поза за планк, след което стартираме да повдигаме единия, а по-късно и другия си крайник към гърдите. Добре е да поддържаме избрана скорост. Почиваме 15 секунди.

Една минута вело коремни преси

Лягаме на постелката и слагаме ръцете си зад главата. Повдигаме краката, като коленете ни образуват ъгъл от 90 градуса. След това започваме да допираме с лакът противоположното коляно. Изпълняваме в границите на минута, след което почиваме 15 секунди.

Една минута странично покачване на крайници

Лягаме на дясната си страна на постелката изпънати добре. След това започваме да повдигаме и спускаме левия си крайник в продължение на 30 секунди. Обръщаме страната и повтаряме същото с десния крайник за 30 секунди. Почиваме 15 секунди.

30 секунди въздушни ритници

Лягаме по тил и подвигаме краката си изпънати на ъгъл от 45 градуса. Ръцете остават компактно до тялото. Започваме да движим бързо краката си като че ли са ножица. Правим това 30 секунди, почиваме 15, а по-късно повтаряме упражнението за още 30 секунди.

" Тренировките на постеля ангажират по едно и също време няколко мускулни групи, както и огромни такива като да вземем за пример мускулите на краката или на дупето. Така се горят повече калории, в сравнение с в случай че работите единствено за дребни мускулни групи ", разяснява доктор Майк Бол пред.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР