За да си сбъднем някое желание, трябва да се съобразим

...
За да си сбъднем някое желание, трябва да се съобразим
Коментари Харесай

Как да сбъднем желанието си според зодията

За да си сбъднем някое предпочитание, би трябвало да се съобразим и със зодиакалния знак, който е зависим на избрана буря. Именно стихията дава подтик, с цел да може едно предпочитание да се трансформира в действителност.

Всяка една от 12-те зодии се подчинява на избрана буря – огън, вода, въздух и земя и по този начин зодиите се разпределят като огнени, водни, въздушни и земни.

Огнени – Овен, Лъв и Стрелец

Ако сте огнена зодия, би трябвало да употребявате огъня, с цел да сбъднете някое свое предпочитание. Необходимо е да запалите свещ в мрачно помещение и да напишете желанието си на лист хартия.

 Желание

След като напишете желанието си на лист, би трябвало да ги изгорите на пламъка на свещта.

Водни – Рак, Скорпион и Риби

Водните зодии могат да извършват желанията си благодарение на водата. Те би трябвало да напишат желанието си на лист хартия, да го слагат в бутилка и да го хвърлят във водоем.

Въздушни – Близнаци, Везни и Водолей

Въздушните зодии би трябвало да употребяват силата на въздуха, с цел да сбъдват желанията си. Те би трябвало да запишат това, което желаят най-силно, върху лист хартия, която да закрепят върху балон или хвърчило. След което балона или хвърчилото се пускат в небето.

Земни – Телец, Дева и Козирог

 Писмо в бутилка

Земята ще помогне на земните зодии да изпълнят всяко свое предпочитание. Земните зодии би трябвало да напишат желанието си върху лист хартия, след което да го заровят под корените на някое дърво.

Ако желаете да се разделите и освободите от нещо, направете ритуала при намаляваща Луна. Ако желаете да привлечете нещо в живота си, направете ритуала при Новолуние.

Трябва да помните още, че желанието ви може да визира само и единствено вас. Няма по какъв начин нещо да се сбъдне, в случай че пожелаете да влияете на живота и изборите на различен, колкото ѝ мощно да го желаете.

Така да вземем за пример, в случай че желанието ви е обвързвано с обич, би трябвало да напишете Искам да привлека човек, с който да изпитаме споделена обич.

Нужно е колкото се може по-често и по-ярко да пресъздавате резултата т.е. да виждате желанието си изпълнено. Например, в случай че сте си поискали личен апартамент, представяйте си освен интериора, само че и по какъв начин идват ваши близки или другари на посетители.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР