За да се вземат решения, трябва информацията, предоставена от службите

...
За да се вземат решения, трябва информацията, предоставена от службите
Коментари Харесай

Стоян Михалев: Не получихме адекватна информация от службите

За да се вземат решения, би трябвало информацията, предоставена от службите да е съответна, това съобщи за „Говори сега“ депутатът от „Демократична България“ Стоян Михалев.

Член съм на Комисията по външна политика и на няколко закрити съвещания съм изслушвал мнението на службите, участвал съм и на закрито съвещание месец преди войната. По време на тези съвещания не получихме информация какво следва. По-лошото е, че държавното управление и изпълнителната власт не получиха такава информация, добави той.

Михалев сподели още, че на съвещание на комисията ден след започването на спора в Украйна, службите са уверили присъстващите, че войната в Украйна ще завърши до 48 часа заради превъзходството на съветската войска.

„Имам основателно съмнение, че повода на другия ден министър-председателят Кирил Петков да каже безусловно същите думи по всички медии е тъкмо, тъй като службите да му дали тази информация“, съобщи той.

На нас ни беше обяснено, че война няма да има и бежанска вълна няма да има, акцентира депутатът от „Демократична България“.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР