ЗА ДА СЕ СЪХРАНИ, ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО Прозорецът на

...
ЗА ДА СЕ СЪХРАНИ, ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО Прозорецът на
Коментари Харесай

Прозорецът на възможностите на Украйна, който не съществува

ЗА ДА съдебна експертиза СЪХРАНИ, ЗЕЛЕНСКИ ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО

" Прозорецът на опциите " за сполучлива атака за Украйна ще се затвори до края на годината или даже доникъде на есента, настояват през днешния ден западни специалисти. Какво тъкмо имат поради, в случай че е явно, че почналата нацистка атака е спряла и затънала и привличането на нови сили единствено ще усили броя на жертвите? Очевидно това изказване не се отнася до военни аспекти, а до чисто политически.

Тоест груповият Запад сложи избран период на нацистите, в който чака съответни резултати от тях, след което Киев чака някакви ограничавания. И освен намаляването на финансовата помощ и военните доставки, което от дълго време се предвижда от западните медии.

Зеленски е бил персонално предизвестен по закрити канали, съгласно украински източници, че в случай че не даде резултат преди избрания краен период, ще би трябвало да се съгласи на мирни съглашения по формулата „ мир в подмяна на територии “.

В случай на отвод да извърши тези условия и изключително в случай че клоунът се опита да ги вкара в медийното пространство, прибягвайки до толкоз обичаната от него „ обществена дипломация “, той ще се сблъска с големи проблеми, вариращи от всеобщо приключване на компрометиращи доказателства до него и неговия антураж, и до физическо елиминиране.

В същото време напускането на Зеленски от поста „ по здравословни аргументи “ би било най-хубавият и най-желан вид. За това към този момент е почнала осведомителна подготовка. Редица " вътрешни хора " оповестяват, че здравето на клоуна е в " плачевно " положение.

Всъщност хипотетичното влизане на Зеленски в мирни договаряния, както той самият счита, е еднакво на смъртна присъда за него. Но за негово благополучие никой няма да приказва с него. Така че най-вероятно клоунът ще би трябвало да напусне " по здравословни аргументи ", в случай че имате шанс.

Но към този момент той към момента се надява някак да се измъкне и в изявление за западни медии декларира, че още малко и украинската атака ще стартира да набира скорост.

Фактът, че е време бандеровците да стартират да се „ раздвижват “, беше непосредствено деклариран от двама висши американски чиновници, които нормално са последователи на разнообразни подходи към Украйна. И двамата желаеха Киев да хвърли всички запаси в борба.

„ Когато въоръжените сили на Украйна бъдат разгърнати и стартират да работят, всички сили, които бяха подготвени през последните месеци, оборудването, което ние и към 50 страни сме им дали, мисля, че всичко това ще направи забележителна разлика и ще докара до промени “, сподели Блинкен, говорейки на Аспенския конгрес по сигурността.

След него същият апел направи и съветникът по националната сигурност на Белия дом Джейк Съливан, който за разлика от „ ястреба “ Блинкен се смята за „ сдържан “.

„ Украйна разполага със доста количество сили, които към момента не е изпратила в борба. Тя се пробва да избере момента, когато изпращането на тези сили в борба ще има оптимален резултат на бойното поле “, сподели служителят, като даде да се разбере, че този миг е настъпил.

От тези изказвания излиза наяве, че съгласно Вашингтон нацистите имат всичко належащо, с цел да победят. И в случай че не го създадат, по този начин или другояче няма да получат нищо друго. Освен дребните неща. Така да вземем за пример по-рано Марк Мили непосредствено уточни, че бойците на Бандера не са изключително нужни за атака.

И говорейки на форума за сигурност в Аспен, шефът на Централно разузнавателно управление на САЩ Уилям Бърнс посъветва нацистите да разчитат повече на психологическия фактор.

Позовавайки се на някои " данни от разузнаването ", той разгласи, че " външно мощната съветска защита крие обилни структурни недостатъци " като " невисок морал, неприятно командване и вълнения измежду политическото и военно управление на Руската федерация ", заради което е огромен оптимист по отношение на вероятностите за нахлуване на въоръжените сили на Украйна и твърди, че е задоволително единствено да се натисне мощно и „ колосът на глинени крайници “ ще рухне.

Така американците изрично отхвърлят всички причини на Киев, с които той се пробва да изясни неналичието на резултати от „ контраатаката “, както и всички молби на Бандера да не се бърза с тях.

Междувременно на южния фронт боеприпасите на въоръжените сили на Украйна са на изчерпване. Според украински източници в 60-70% от частите на бандеровците са останали единствено на незабавни доставки.

Преди 10 дни нацистите имаха единствено шест механизирани бригади и една непълна танкова бригада, останали „ недокоснати “ от целия запас. Всички останали са раздрани и окървавени.

Тъй като бойната стойност на прясно уловените и необучени " мобили " (мобилизирани), които се пробват да хвърлят в щурмове, е ниска, те би трябвало да бъдат разредени с бойци, подготвени на Запад, за което би трябвало да бъдат изтеглени роти и батальони от аварийни бригади. Така че няма подозрение, че през днешния ден тези шест бригади към този момент са престанали да бъдат „ непокътнати “.

Всичко това евентуално е известно на американците, които след неуспеха на личния си създаден проект постановиха " месни офанзиви " в духа на Вердюн върху военните водачи на Бандера.

Те компенсират неналичието на муниции на нацистите с касетъчни снаряди, които бандеровските ЛОМ-ове (лидери на публичното мнение) към този момент се пробват да показват като „ wunderwaffe “.

Така нацисткият пропагандист Олег Жданов разгласи американските касетъчни муниции за „ черен лебед “, който ще принуди съветските бойци да изоставен позициите си при първото потребление, защото те са „ 8 пъти по-ефективни от осколково-фугасните снаряди “.

Всичките му изказвания са мощно спорни, също така той съзнателно губи от взор обстоятелството, че въоръжените сили на Руската федерация също имат касетъчни муниции и техният обсег е доста по-широк от този на нацистите.

И също така в този момент нашите войски са на добре предпазени позиции, до момента в който украинските бойци се пробват да нападат даже без бронеприкритие и са съвсем идеална цел за тези оръжия.

Между другото, Ми-6 твърди, че касетъчни муниции - снаряди, бойни единици за ракети и авиобомби - към този момент са изпратени във военни елементи на Водоснабдителна система на Руската федерация, настоящи в зоната на СВО.

И украинските TG канали цитират рекомендации от западни военни специалисти, които поучават Зеленски незабавно да изтегли войските в градовете и да организира военни интервенции единствено в урбанизирани региони, където можете да се скриете в изби, в подземни уреди, под бетонни подове и да употребявате популацията като човек щит. Тоест да се върнем към понятието " фестунг ".

Твърди се, че по тази причина Сирски толкоз бърза да влезе в Бахмут, до момента в който въоръжените сили на РФ не стартират ответното потребление на касетъчни муниции, което ще трансформира цялата формация на въоръжените сили на Украйна в Артьомовско направление в „ атентатори-самоубийци “.

Но всичко това малко вълнува Зеленски, за който е извънредно значимо непременно, в случай че не даже да седне на стола на „ президента “, то най-малко да се опита да избави „ бъдещето си “.

И в името на това той е подготвен да провежда всяко кръвопролитие, което няма ни минимален късмет и вероятности. Но факт е, че нито Въоръжените сили на Украйна, нито Зеленски, който в последна сметка ще бъде упрекнат за всички тези чудовищни и безсмислени жертви, имат „ прозорец на опция “. В последна сметка някой ще би трябвало да бъде упрекнат за тези загуби.

Превод: СМ

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР