За да се решат всички кризи, трябва да се реши

...
За да се решат всички кризи, трябва да се реши
Коментари Харесай

ДПС: Шапката на всички кризи е политическата, трябва да има диалог и обединение

„ За да се решат всички рецесии, би трябвало да се реши политическата. Българите гласоподават, с цел да се решат проблемите. Нашият апел към всички водачи е да преодолеят егото си. Трябва да се търси обединяване “, това разяснява пред публицисти водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

По думите му за следващ път българските гласоподаватели не са овластили никого еднопартийно, с цел да има болшинство в Народното събрание и да ръководи. Според него българските жители са изпратили мощен знак и сигнал, че политиците в България би трябвало да си приказват и да търсят коалиция между тях.

На въпрос дали придвижването ще влезе в евроатлантическа коалиция той уточни, че разграничителни линии и хипотетични съюзи в хода на предизборната акция си остават там.

„ Когато има постоянно определен парламент би трябвало да се вземат решение рецесии. Ние виждаме нашите евроатлантически сътрудници, и те са обезпокоени от тази политически рецесия. От тази позиция би трябвало да носим и отговорност при съставянето на болшинства и държавни управления “, безапелационен беше той.

Лидерът на Движение за права и свободи още веднъж уточни, че в името на стабилността в страната би трябвало да има разговор.

„ В името на стабилността и сигурността в страната, би трябвало да има разговор. Ние тази формулировка за разговор я даваме от 2016 година. От тази позиция и през днешния ден призоваваме за разговор, дано да намерим подобен “, приключи той.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР