За да се радвате на задоволяващ сексуален живот са нужни

...
За да се радвате на задоволяващ сексуален живот са нужни
Коментари Харесай

5-те мъжки проблема, които прецакват секса

За да се радвате на засищащ полов живот са нужни двама, само че доста дами страдат, тъй като сътрудникът им не е толкоз добър в леглото. Понякога не е въпрос на предпочитание, техника и умения, а за съответни проблеми, които саботират секса. Ето кои са сигурните виновници за долнокачествен съкровен живот.

Сексуална необразованост
Макар че през днешния ден сексът не е тематика табу, към момента има огромна дезинформация измежду мъжете за това какво в действителност възбужда дамите и по какъв начин те могат да получат оргазъм. Много представители на мощния пол даже не са наясно, че не се оправят задоволително добре в леглото. До огромна степен това се дължи на половата необразованост на мъжете. Твърде доста господа получават разбирането си какъв би трябвало да бъде сексът от порното, което е друго от действителността. Да се опитваш да схванеш по какъв начин можеш да задоволиш една жена, гледайки порно, е все едно да се научиш да караш кола, гледайки по какъв начин някой кара във филм. Може да наподобява добре на екран, само че не е същото, както в реалност.

На първо място мъжете би трябвало да схванат, че всяка жена е друга. За да се радвате на буен и удовлетворяващ секс, би трябвало да има взаимна връзка и шерване на стремежи, чувства. Емоционалната връзка също не трябва да бъде подценявана, тъй като тя прави сексът доста по-красив. Жените от своя страна не би трябвало да се тормозят да декларират какво и по какъв начин желаят в леглото, с цел да бъдат потребностите им задоволени.

Сексуална тревога
Сексуалната тревога се изявява в възприятие на раздразнителност и безпокойствие преди и по време на секс. Много постоянно мъжете могат да станат жертва на полова тревога в даден стадий от живота си. С течение на времето стресът и безпокойството могат да доведат до усложнения при приемане или поддържане на ерекция. Притесненията, свързани с тялото и размера на пениса, също могат да провокират полова тревога. При сходен проблем честният и открит диалог може да помогне за разрешаването му. Мъжът би трябвало да се усеща мечтан и одобряван, с цел да успокои мозъка си.

Преждевременна еякулация
Преждевременната еякулация е различен постоянно срещан проблем при мъжете, който несъмнено може да нанесе съществени вреди върху половия ви живот. Освен това провокира възприятие на отчаяние и разстройване, както при самите мъже, по този начин и при техните партньорки. Преждевременната еякулация може да бъде „ ръководена “, само че по какъв тъкмо метод е най-добре да се разиска със експерт, тъй като всеки случай е самостоятелен.

Егоистичен ухажор
За някои мъже задоволяването на личните им полови потребности е единственото, което има значение. Те не се вълнуват дали дамата до тях е получила оргазъм и дали изобщо се усеща задоволена. За сходен вид мъже тяхното наслаждение е водещо. В сходна обстановка още веднъж може да говорите с колегата си, давайки му да разбере, че сексът е еднообразно значим и за двама ви. Ако обаче желанието за смяна не пристигна от самия мъж, той надали ще промени държанието си, колкото и пъти да му обяснявате своята позиция.

Липса на полово предпочитание
Загубата на полово предпочитание е различен проблем, който нормално се следи в дълготрайни връзки и бракове. Причините за него могат да бъдат многочислени, ето за какво няма едно само решение на казуса. Във всички случаи обаче ще бъде потребно мъжът да ви види в по-секси светлина, както и да усети, че самите вие имате предпочитание за секс. Походката на една жена, нейната убеденост, нейния позитивизъм – всичко това са спомагателни фактори, които притеглят полово мъжете, написа rozali.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР