За да се предотвратят зарази, близо 50 тона отпадъци от

...
За да се предотвратят зарази, близо 50 тона отпадъци от
Коментари Харесай

Чистят Шекер махала и Столипиново

За да се предотвратят болести, близо 50 тона боклуци от нерегламентирани сметища в „ Столипиново “ бяха събрани и извозени единствено в събота. Това оповестиха от Община Пловдив.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 2036
В „ Шекер махала “ също се работи и от през днешния ден техниката там се усилва с един самосвал и един преден товарач. Редовно към контейнерите в тези квартали се образуват сметища, които се чистят няколко пъти на ден, означиха още от общината.

Пловдив осъмна с 13 контролно-пропускателни пункта на входовете на града

Набелязани са и други сериозни места със мощно нечисти междублокови пространства, където предстоят огромни акции по почистването.

За да се предотвратят болести, ограниченията по поддържане на хигиената и дезинфекцията се ускоряват, увери Николай Георгиев.С негова заповед от на следващия ден всички чиновници на предприятието са длъжни да работят с маски.

Всички дейности на „ Чистота “ са в осъществяване на изключителните ограничения на общинския действен щаб за битка с ковид.

Пловдив е един от градовете, в които има оповестени случаи на COVID-19. Заразените там са трима.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2036  Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19 Германски милиардер и притежател на фармацевтична компания с оптимистична прогноза за ваксина за COVID-19  Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати Със 100 за ден скочиха умрелите от COVID-19 в Съединени американски щати  1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид 1,5 млн британци с хронични болести са призовани да се самоизолират за три месеца, с цел да се спасят от ковид
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР