За да се похвали с придобивката си, Калина се снима

...
За да се похвали с придобивката си, Калина се снима
Коментари Харесай

Калина Кузманова от „София ден и нощ“ изду пазвата със силикон

За да се похвали с придобивката си, Калина се снима и единствено по долни дрехи измежду снега, без да я тормозят минусовите температури. Преди нея друга героиня – Симона, също влага в бюста си.
Бояна Генова, позната като дребното коте на Божинов, също направи промени в пазвата си. Тя подмени силикона си и се наблъска с още повече кубици.

Момичетата употребяват моментната си популярност, с цел да си уредят задължения и след края на продукцията. По информация на „ България Днес “ всички епизоди на „ София денонощно “ към този момент са снимани. След като бъдат излъчени по Нова, сериалът стопира вечно. Много от участниците в късите серии към този момент изкарват доста положителни пари, откакто се прочуха.

Така един от главните герои Кристиян Кирилов, който играе мускулестия Митака, изкарва солидни възнаграждения като рекламно лице на спортни добавки и фитнес уреди. Самата Калина Кузманова отвори и собствен бутик за облекла, като задачата й е сама да популяризира продуктите си. Именно по тази причина ще й послужи и новият й бюст.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР