Междущатски възел 77, лентите ще бъдат затворени временно до септември. Какво знаем

...
За да се подпомогне изграждането на мостове, всички южни платна
Коментари Харесай

За да се подпомогне изграждането на мостове, всички южни платна ще се затварят временно всяка вечер на участък от междущатска магистрала 77 в района на езерото Норман от четвъртък, 7 септември, казаха служители.

Затваряния. може да издържи през целия месец, тъй като екипите трансформират остарелия изход Gilead Road 23 в Хънтърсвил в разклоняващ се диамант, според прессъобщение на Държавния департамент по транспорта в петък. и останки, включително точно на север при изход 28 на I-77 Cornelius, The Charlotte Observer съобщи по-рано.

Проектът на стойност 30,8 милиона долара включва също нов мост, който да управлява трафика в източна посока над I-77, с съществуващ мост, обслужващ шофьори в западна посока, казаха служители на NCDOT.

САЩ. 21 ще бъде разширен от две на четири ленти от двете страни на Gilead Road.

Изходът води до центъра на Huntersville на изток и до Novant Health Huntersville Medical Center, The Park-Huntersville и множество ресторанти и други търговци на дребно на запад.

Екипите ще затворят всички южни ленти I-77, включително платените или „експресните“ ленти, точно след изхода от 23:00 ч. до 5 сутринта на 7, 8 и 9 септември.

Затварянето ще направи по-безопасно за работниците да монтират греди за новия мост, казаха служители.

Шофьорите ще бъдат заобикаляни от I -77 юг до изход 23 и след това през Gilead Road до входната рампа I-77 South.

Полицията ще насочва трафика по Gilead Road.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР