За да се подготвят за следващата стъпка в кариерното си

...
За да се подготвят за следващата стъпка в кариерното си
Коментари Харесай

Готови за следващата стъпка в кариерата с най-доброто продължаващо образование от Австрия

За да се приготвят за идната стъпка в кариерното си развиване, доста мениджъри залагат на интернационално продължаващо обучение от най-високо равнище, като да вземем за пример Executive MBA. Това не е инцидентно: вярната MBA стратегия е освен мощен мотор за развиване, само че открива напълно нови вероятности. Много хора обаче не осъзнават, че не е наложително да търсят бизнес учебни заведения във Англия, Франция или Съединени американски щати. Австрия също предлага отлични MBA стратегии.

Най-добрият образец за това е Global Executive MBA на WU Executive Academy . Наскоро програмата се класира на 34-то място в света в EMBA класацията на Financial Times – най-значимата MBA ранглиста за годината.

„ По отношение на качеството, интернационалният взор и това какъв брой високо ценени са нашите студенти на пазара на труда, Global Executive MBA е изцяло равнопоставена на водещите стратегии, предлагано от интернационалните университетски институции. Всъщност тя предлага на участниците някои преимущества, които мъчно се намират другаде “, споделя проф. Барбара Щьотингер, декан на WU Executive Academy.

Наравно с водещите интернационалните бизнес учебни заведения

Два критерия играят основна роля в избора на вярната MBA стратегия, защото са справедливи индикатори за нейното качество: интернационалните акредитации и класирания. WU Executive Academy може да се гордее с това, че е измежду дребното институции, които имат по този начин мечтаната „ тройна акредитация “ - от AACSB, AMBA и EQUIS. " В момента има едвам към 100 тройно упълномощени бизнес учебни заведения в международен мащаб. В допълнение, ние сме измежду 50-те най-хубави MBA стратегии съгласно EMBA класацията на Financial Times за четвърта поредна година и в топ 35 в света за повторно след 2020 година Резултатите ни са невероятни, изключително в категориите, свързани с кариерното развиване. Нашите ученици са класирани на 11-то място по трудов стаж, а междинната им заплата от 219,000 щатски $ и покачването на заплатите от 54% (в съпоставяне с преди MBA обучението) са впечатляващи, изключително в интернационален проект. По отношение на общата задоволеност от програмата, Global Executive MBA е оценена с извънредно високия резултат от 9.75 от вероятни 10 точки, задминавайки в това отношение  първите пет стратегии в класацията ", споделя Щьотингер.

Изразен интернационален фокус

Колкото по-международно насочена е една MBA стратегия, толкоз по-добре тя отразява актуалната бизнес действителност, която се характеризира от цифровизация, културно многообразие и бързи темпове на смяна. Три фактора са от особена значимост в това отношение: произходът на участниците, преподаватели от целия свят и интернационалните образователни пътувания. Повече от 70% от студентите в Global Executive MBA идват от чужбина, като в един випуск да има представители от над 25 страни е по-скоро всекидневно, от колкото изключение. Половината от университетския състав идва от един от над 240-те университета и водещи компании от целия свят, с които WU си партнира. Освен това образователните пътувания до Съединени американски щати, Южна Америка и Азия са неразделна част от програмата.

Глобалният отборен план трансформира разпоредбите на играта

Големият край на Global Executive MBA е световен отборен план, в който студентите вземат участие в края на програмата. WU Executive Academy е едно от дребното влиятелни бизнес учебни заведения, които употребяват този новаторски способ на преподаване. „ Уникалната специфичност е, че студенти от разнообразни Executive MBA стратегии, в разнообразни часови зони, разпръснати на няколко континента, работят дружно по план, обединени в световни екипи, без да се намират на едно и също място “, изяснява Барбара Щьотингер. Членове на екипа имат опция да се срещнат персонално едвам към края на плана. Високите условия за осъществяване на дилемите и рамковите условия карат участниците да приложат всички насъбрани познания и уменията, които са придобили в хода на своите стратегии.

Лекции в хибриден формат

В момента WU Executive Academy предлага лекции в хибриден формат: те се организират на място, а студентите, които нямат опция да пътуват, могат да вземат присъединяване онлайн.  

Повече информация по отношение на програмата и опциите за стипендии
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР