За да се подготви едно коалиционно споразумение трябва доста дълго

...
За да се подготви едно коалиционно споразумение трябва доста дълго
Коментари Харесай

Николай Денков: За да се подготви едно коалиционно споразумение трябват месеци

За да се приготви едно съдружно съглашение би трябвало много дълго време, месеци. Ние нямаме това време, би трябвало да действаме в този момент и незабавно. Това съобщи пред медии от Брюксел министър председателят Николай Денков.

" Затова единственият метод, който работи е точно този - с търсенето на консенсус. Назначаваме си заместник-министрите, управническата стратегия е съвсем подготвена. Имахме предварителни диалози за регионалните шефове, които бяха стопирани, само че се надявам да ги стартираме. Така че крайните показа от двете страни се срещат по метода, по който работим сега. Ако някой желае да промени метода на взимане на решения, би трябвало време. Аз не одобрявам квотния принцип, тъй като това значи всеки да си назначава, който желае и става орел, рак и щука. По този метод няма по какъв начин да работим. Трябва да работим с търсене на консенсус ", добави Денков.

Премиерът изясни, че главното напрежение е във връзка с гласуването на законопроектите, безапелационен е министър председателят Денков
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР