За да се определи точно кой цвят червило е идеален,

...
За да се определи точно кой цвят червило е идеален,
Коментари Харесай

Как да изберете тон на червилото, който е идеален за вас

За да се дефинира тъкмо кой цвят червило е съвършен, девойките от време на време прекарват няколко часа. Оказа се, че е много просто да се реши този проблем – просто би трябвало да определите цвета си.

Ние разбрахме кои нюанси са подобаващи за всеки вид и бързаме да споделим тази загадка с всички, които се интересуват.

Зимно момиче

Характеристики:

Очи – лешникови, тъмнокафяви, сини, синьо-зелени. Коса – всички тъмни нюанси: кафява, черна. Кожата е лека със леден подтен, маслинова и тъмна кожа.

Ако сте притежател на този пъстър вид, можете умерено да се считате за късметлия – съвсем всеки колорит ще ви подхожда. Красавиците с нежна кожа и леден тонове са подобаващи разнообразни нюанси на розово и даже люляк. Момичетата с маслинова кожа умерено могат да избират алено, допустимо е с колорит на оранжево, както и нюанси на кафяви тонове.

Пролетно момиче

Характеристики:

Очи – зелени, сини, сиво-зелени. Коса – жълтеникава руса, руса, мрачно руса, ярко кестенява. Кожата е лека с жълтеникав нюанс.

 

Момичетата за вас са подобаващи топли, естествени цветове, малко по-тъмни от естествения колорит на устните. Ако желаете да добавите цветове, можете да изберете бежови червила с оранжев нюанс, алено.

Момиче лято

Характеристики:

Очи – сини, сиви, сиво-зелени, ярко кафяви. Коса – студена или пепелява руса, руса. Кожата е лека с розово отенък.

„ Летните “ дами би трябвало да не помнят за топлите нюанси. Ако планирате да работите денем, използвайте студено розово, а за вечер, идеалните ви цветове са алено, вино, слива.

Есенно момиче

Характеристики:

Очи – сиви, зелени, кафяви. Косата – алена, кафява. Кожата е лека, може да има лунички.

Момичетата, които безспорно принадлежат към най-ярките цветове, може да не се опасяват от съответните тонове, когато употребяват червила. Горещо розово, фуксия, алено (но единствено студено) са идеални за хубавици с “есенни ” характерности. Но най-луксозният на такива устни ще бъде винен колорит, даже и най-тъмният.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР