За да се избегнат и да се пресекат недобросъвестни производители,

...
За да се избегнат и да се пресекат недобросъвестни производители,
Коментари Харесай

Порожанов: Намерихме доброто решение за земеделците, което смятам за справедливо

За да се избегнат и да се пресекат недобросъвестни производители, ние се обединихме да бъдат наложени строги наказания. Контролът го има, глобите би трябвало да бъдат доста съществени - първо да има санкция, второ - лишаване на регистрация и даже на имущество, в случай че се наложи. Този закон е извънредно значим за битката с контрабандата на горивата, разяснява земеделският министър Румен Порожанов в " Денят стартира " по Българска национална телевизия предвиждания митинг на земеделците, който след вчерашната среща при премиера беше анулиран.

Позволете ми да поздравя земеделския отрасъл, тъй като те подходиха доста професионално към тематиката, с цел да защитят позицията си. Убеден съм, че даже да има опити за политизиране на този митинг, те не биха го разрешили. Аз персонално, както знаете, поддържах това земеделските производители да излязат на митинг. Ние намерихме положителното решение, което считам, че е заслужено, съобщи министърът.

Относно случая с бедстващите коне в Осогово министър Порожанов беше безапелационен: " Въпреки че излязоха доста информации, досега са открити единствено 3 умрели животни.

Това никога не оправдава този аграрни производител по тази причина, че той е оставил животните безпризорни. За страдание това не е единственият случай - всеобщо е да видите разхождащи се коне безпризорни, освен в Осогово. Разпоредил съм на фонд Земеделие да не се правят заплащания, до момента в който текат всички инспекции и според от резултатите той ще бъде глобен ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР