За да се избавите от , трябва да избягвате прекомерното

...
За да се избавите от , трябва да избягвате прекомерното
Коментари Харесай

Как да заздравим съня си и да избягаме от кошмарите?

За да се избавите от, би трябвало да избягвате несъразмерното напрежение и да не увеличавате напрежението , поучава в изявление за " Вечерна Москва " докторът по медицина Роман Бузунов, оповестява БГНЕС. " Гледайте заран новините в продължение на 15 минути, няма потребност да се претоварвате с повече информация , не повишавайте равнищата на напрежението. Погледнете през прозореца, разходете се, в случай че е допустимо. Редовната физическа интензивност е най-хубавото средство против непрекъснатата тревога. Отидете на разходка, направете 10 хиляди стъпки, потичайте. Не се тонизирайте с кофеин или енергийни питиета ", сподели сомнологът.
Според лекаря, „ с цел да спите добре, би трябвало да сте претърпели един добър ден “ . Той добави, че кошмарите, които хората сънуват, се разделят на две категории. " Първият вид са тези неприятни сънища, в които човек от време на време сънува разнообразни истории. Те са един тип мултимедийно проиграване на обстановки, в моменти, когато мозъкът се пробва да откри излаз. Ако обстановката бъде позволена, той се приспособява и „ не помни ” случилото се. Втората категория са натрапчивите кошмари. Човек постоянно се връща към плашещ сън в случай че не може да откри или одобри решение, тъй като това му пречи да не помни страховете си ”, изясни професорът.
 Как въздейства сънят на пациенти с COVID-19? Как въздейства сънят на пациенти с COVID-19?
Тежестта на коронавирусната зараза при пациенти в реанимация не зависи от времето на денонощието. Рисковете за здравето може да са св...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР