За да създадат максимална защита за своите клиенти и служители,

...
За да създадат максимална защита за своите клиенти и служители,
Коментари Харесай

Асистенти за клиенти от уязвими групи и стикери за дистанция във „Фантастико“

За да основат оптималната отбрана за своите клиенти и чиновници, магазини " Фантастико ", вкарват нови спомагателни ограничения за сигурност. Част от тях са ориентирани към най-уязвимите групи в обществото в изискванията на разпространяване на COVID-19.

 От през днешния ден във всеки супермаркет „ Фантастико “ работи помощник, който подкрепя възрастни клиенти, които имат потребност от помощ, както и хора със специфични потребности.

 Асистентите имат ангажимент да вкарват с преимущество в магазините клиенти от всички уязвими групи.

 Асистентите подкрепят нуждаещите се по време на извършването на покупки и ги съпровождат до напускането на супермаркета.

 Считано от през днешния ден, 21.03.2020г., в часовия период 08.30 – 10.30ч. в супермаркетите „ Фантактико “ ще пазарят лица над 60-годишна възраст. Мярката е в сходство с новите условия, оповестени от институциите.

 С апел към всички клиенти да демонстрират схващане и да дават преимущество на хората от най-уязвимите групи в изискванията на разпространяване на COVID-19.

Служителите и клиентите на „ Фантастико “ благодарят, че от първия ден на въведените ограничения са посочили извънредно отговорно отношение и се преценяват изцяло с въведените ограничавания.

За сигурността на всички в супермаркетите са подхванати и редица други ограничения:

 За още по-голяма изясненост, от през днешния ден в супермаркетите се слагат стикери, които отбелязват безвредното разстояние от 2 метра сред клиентите.

 Остава в действие въведеният пропускателен режим.

 Всички чиновници разполагат с маска, дезинфектанти и ръкавици.

 Няколко пъти на ден се вършат дезинфекции на комерсиалните площи, касовите ленти, колички и кошници.

 Намалeно е работното време до 22.00 ч., с цел да се даде опция за щателна цялостна стерилизация на комерсиалните обекти след края на всеки работен ден. Единствено супермаркетът ни в гр. Елин Пелин е с работно време 07.30 – 19.30 ч. в осъществяване на заповед на кмета на града.

 Преустановено е производството на храни, приготвени на място.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР