За да състави правителство, ГЕРБ-СДС няма категорично да води преговори

...
За да състави правителство, ГЕРБ-СДС няма категорично да води преговори
Коментари Харесай

Делян Добрев: Не искаме подкрепа от „Промяната“, нито ще им дадем


За да сформира държавно управление, ГЕРБ-СДС няма изрично да води договаряния с „ Възраждане “, а в случай че зависи от мен – и с Промяната. А в случай че се стигне до съставянето на държавно управление с втория мандат, няма да ги подкрепим, съобщи в студиото на „ Панорама “ на Българска национална телевизия депутатът от ГЕРБ Деляна Добрев.

Добрев още веднъж повтори изказванията си за медиаторите, които Промяната е употребила за пазаруване на газ, показвайки фактура от „ Газпром “ от юли. С нея съгласно него „ Газпром “ е предложила синьо гориво на „ Булгаргаз “, само че тогавашното управление на нашата газова компания са предпочели медиатор, регистриран в Швейцария, зад който в действителност се крие самият „ Газпром “, сподели Добрев.

Според него Промяната се самосвалили, изпокарали се вътре в обединението, тъй като им свършили с парите.

„ Категорично ще се съгласим да даваме оръжие на Украйна “, сподели още Добрев, който напомни, че при визитата на външния министър на Украйна по-рано в България с гласовете точно на Промяната Народното събрание не го позволил да го изслуша.

Добрев сподели още, че 1 милиард е разликата в лихвата по дълга, който е патило държавното управление на четворната коалиция и лихвата върху боновете, която е постигнала преди този момент ГЕРБ. А 1 милиард съгласно него коства цялата автомагистрала „ Тракия “.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР