За да регулирате работата на червата, да нормализирате нивото на

...
За да регулирате работата на червата, да нормализирате нивото на
Коментари Харесай

Лимонът ще ви помогне да регулирате работата на червата!

За да регулирате работата на червата, да възстановявате равнището на холестерола и мазнините в организма, би трябвало да консумирате единствено 3 супени лъжици от това лекарство дневно. В допълнение, лимонът е невероятен лековит плод.

Въпреки киселия си усет, той има невероятната дарба да алкализира тялото. Лимонът е доста потребен.

Лимоновата кора съдържа D-лимонен, който има противоракови свойства и оказва помощ да се разтвoрят камъните в бъбреците и да се предотврати запушването на артериите. Ето за какво, ние предлагаме потреблението на лимонова кора, тъй като този плод самичък по себе си има големи изгоди за здравето.

Съставки:

10 лимона вода

Начин на подготвяне:

Използвайте за предпочитане органични лимони в тази рецепта. Нарежете лимоните на половина и направете вкусна лимонада. Използваните половинки не ги изхвърляйте.

Веднага ги измийте под течаща вода, с цел да отстраните остатъците сок и ги оставите да се отцедят от непотребната вода. Когато изсъхнат, би трябвало да ги раздробите в блендер последователно без вода.

Поставете кашата от лимонова кора в тава и я сложете във фурната на минимална температура, като непрекъснато разбърквате, тъй че да не загори на дъното.

Вижте още: Руска рецепта, която работи неотложно при разширени вени

Необходимо е вратата на фурната да бъде леко открехната, с цел да се управлява процеса по-добре и да не се препече. Когато кората изсъхне, я извадете от фурната и охладете.

Разбъркайте още веднъж в блендер. Използвайте решето и съхранявайте полученото брашно в стъклен буркан с похлупак в хладилника.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР