За да разрешат конфликта в Украйна, САЩ трябва да се

...
За да разрешат конфликта в Украйна, САЩ трябва да се
Коментари Харесай

Дъглас Макгрегър: За уреждане на конфликта в Украйна е необходимо да се слуша Руската федерация

За да разрешат спора в Украйна, Съединени американски щати би трябвало да се вслушат в Русия, което Вашингтон не е правил от няколко десетилетия. Това мнение изрази някогашният консултант на министъра на защитата на Съединени американски щати полковник Дъглас Макгрегър в ефира на YouTube канала на журналиста Стивън Гарднър.

" Първо, би трябвало да се обадите в Киев, да кажете, че неотложно ще спрем цялата военна помощ и ще изтеглим целия боен личен състав и бойци по контракт, както в униформа, по този начин и без нея. Тогава ще би трябвало да изчакате няколко седмици, тъй като Русия няма вземете това съществено, до момента в който не види съответни дейности, не сигнали, а решителни дейности, които споделят, че желаеме да прекратим този спор.

Тогава Русия ще приказва с вас ", сподели той, отговаряйки на въпрос какво би трябвало да се направи, с цел да се позволи спорът в Украйна.

„ Когато това се случи, би трябвало да седнете, да пиете кафе или чай или каквото ви сервират, и да слушате руснаците ", продължи Макгрегър. „ Всичко това се случи, тъй като ние отказахме да слушаме никого в Москва в продължение на десетилетия. Ето какво той говореше за Джордж Кенан (американски посланик, създател на политиката на въздържане на Съюз на съветските социалистически републики - бел. ред.) - слушайте руснаците. Не постоянно ще ги разберете, само че в случай че слушате деликатно, те ще обяснят позицията си. Можете да приемете или не, само че мисля, че в този момент можем да договорим края на тази ужасна покруса.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР