За да разберете всичко за човека, просто вижте как пише.

...
За да разберете всичко за човека, просто вижте как пише.
Коментари Харесай

ТЕСТ: Начинът, по който изписвате X, говори много за вашия характер

За да разберете всичко за индивида, просто вижте по какъв начин написа. Но с цел да се дефинира характера посредством почерк не е толкоз елементарно.

Съвременната графология регистрира доста фактори: размера и формата на буквите, дистанцията сред тях, наклонът, натискът.

Въпреки това, има няколко нюанса, които оказват помощ тъкмо да се дефинират същинските планове на индивида. Начинът, по който изписва "Х " приказва доста за неговия темперамент и вид персона.

Наскоро в обществените мрежи се появи забавен тест. Група консуматори бяха запитани по какъв начин рисуват ​​ "X ". Сертифицираните графолози обясниха, че даже стилът на писане на подобен елементарен знак може да каже доста. Оказва се, че доста от нас крият въстаник в себе си.

Направете този елементарен тест от 5 секунди: нарисувайте кръст и погледнете картината нагоре.

Начинът, по който сте го нарисували, приказва за скритите черти на вашия темперамент.

Как да определим характера съгласно почерка и характерностите на писане на "X "?

1. Ако рисувате "Х " изпод нагоре, това приказва за изолираност и даже за скрита меланхолия. Вие сте заседнали в предишното и не желаете да вървите напред. Лесно е да се поддадете на непознато въздействие, не можете ясно да формулирате личното си мнение.

2. Вие непрекъснато се съмнявате, страхувайки се да бъдете в центъра на вниманието. Бавно се движите напред, тъй като постоянно поглеждате обратно. Миналото към момента има власт над вас, само че вие се борите с него.

3. Вие сте безвъзвратен въстаник подготвен да пази своите правила във всяка обстановка. Живеете против всичко, постоянно противоречите и казвате не. Хората споделят, че имате камък от сърце.

4. Вие сте целеустремен и отворен човек. Но подозрителни и недоверчиви. Често отказвате да започнете нещо, спомняйки си тъжния опит от предишното.

5. Вие сте индивидуалист, специалист. Вие живеете по разпоредбите и рядко обръщате внимание на мнението на другата страна. Никой и нищо не може да ви спре по пътя към задачата.

6. Вие сте образец за другите. Победител в живота, мислите ексцентрично, знаете по какъв начин да намерите излаз от всяка обстановка.

7. Не сте склонни да се отклонявате от нормата. Концентрирани, поддържате равновесие във всичко, харесвате реда.

8. Вие сте човек с богато въображение. Живеете без модели и мислите извънредно. Такива хора не постоянно са комфортни за другите.

И по какъв начин рисувате "Х "? Съгласни ли сте с резултатите от теста или не? Споделете в мненията! И не забравяйте да кажете на приятелите си по какъв начин да дефинират характера по почерка.

Източник:
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР