За да разберете странната траектория на подкастинг индустрията през последните

...
За да разберете странната траектория на подкастинг индустрията през последните
Коментари Харесай

Heavyweight — подкастът с голямо сърце, който търси дом

За да разберете странната траектория на подкастинг промишлеността през последните няколко години, би трябвало единствено да погледнете ориста на Heavyweight, този с огромно сърце, възхитително необичайно сериал, който за мен си остава един от най-хубавите подкасти на всички времена. Става дума за човешкия блян и разчитането на предишното, разказано с топлота и духовитост от водещия и медиатора Джонатан Голдщайн.

Във всеки епизод Голдщайн се чува с човек с проблем, дългогодишна хватка или тайнственост, която би трябвало да бъде позволена. Един от обичаните ми епизоди е „ Грегор ”: преди години Грегор даде назаем CD бокс сет на своя другар Моби, който тогава беше малко прочут музикант. Моби продължи да семплира песните от неговия мултимилионно продаден албум Play. Грегор искаше своите компактдискове назад, дружно с живота, който можеше да има.

Докато подкастингът мина от взрив към не напълно провал – всичко това, макар възходящата публика – ориста на Heavyweight се промени надлежно. Започва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР