За да разберете на какво е способен мъжът в леглото,

...
За да разберете на какво е способен мъжът в леглото,
Коментари Харесай

5 знака, че той е секс бог

За да разберете на какво е кадърен мъжът в леглото, не е належащо незабавно да бързате да се намърдате в него. Запазете интригата и се научете да четете половия му характер по други способи. Има няколко психични техники, които издават дали мъжът е секс господ или просто следващият несъвършен в живота ви, написа jenata.blitz.bg. За да различите палавия от скучния мъж, проверете дали има тези качества:
1. Той знае по какъв начин да си признае, че бърка
С други думи, той знае по какъв начин да играе и да прави взаимни отстъпки. Знаеш ли какво написа? Разбира се, че той е подготвен да бъде сензитивен и да слуша желанията ви в секса. А това значи, че няма да останете без внимание, милувки и оргазми. Ако желаете да тествате новото си гадже по този параметър, провокирайте шеговит спор или го наблюдавайте, когато се разправя с „ враговете “.

2. Шегите му постоянно са на ръба
Ако в изключително развълнуван спор желаете да хвърлите чаша вода в лицето му, само че вместо това след секунда сте подготвени да избухнете в смях, можете умерено да се обзаложите, че в леглото ще бъде също толкоз горещо. Социолозите са открили директна връзка сред възприятието за комизъм и половата мощ, тъй че ценете мъжете, с които в действителност се забавлявате. В последна сметка, има за какво стендъп комиците да са толкоз известни измежду дамите.
3. Той е фен на храната
Ако желаете да разберете какъв е един мъж в леглото, вижте по какъв начин се храни. И не, не приказваме за това да му подавате в устата. Наблюдавайте гаджето си на вечеря: в случай че той постепенно чопли в чинията си и сбръчка носа си, тогава в секса може да се окаже отегчителен. Гладен за храна - може да бъде прекомерно себелюбив. Какъв обаче е буйният ухажор? Разбира се, гурме: той има здравословен вкус, схваща тънкостите на усета и се любува на всяка хапка. Останалото можете да си визиите сами.
4. Той знае по какъв начин да приказва за секс
Секстингът е значима част от любовната връзка. „ Мръсните “ диалози и преписка освен могат да ви развълнуват, само че и могат да се трансфорат в някаква гаранция за вас, че мъжът няма да ви разочарова в леглото: в случай че знае по какъв начин да приказва добре „ за това “, той знае защо приказва. Какво значи " добре "? На първо място, той споделя всичко, което може да ви хареса. Е, второ, работи в границите на етикета: без шаблони, циничност, обиди или срамежливо безмълвие.
5. Той " господства "
Не, подобен човек не е недодялан, не влиза в пердах и не постанова волята си. Той не опира ръцете си на подлакътниците в киносалона и не сяда с необятно разтворени крайници. Движенията му обаче демонстрират необикновено самочувствие (т.нар. big dick enegry). Ако се държи умерено, с достолепие, в случай че е еластичен и танцува добре, в случай че е подготвен да ви вдигне галантно при най-малката заплаха и безусловно да обърне рамото си, тогава ще се чувствате добре с него освен в обществото, само че и в леглото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР