За да разберете какво ще ви се случи скоро или

...
За да разберете какво ще ви се случи скоро или
Коментари Харесай

Домашно гадаене със семена ще ви покаже с точност какво бъдеще ви очаква

За да разберете какво ще ви се случи скоро или с цел да получите отговор на значим за вас въпрос, можете да употребявате всевъзможни типове гадания благодарение на растения и предмети. В това отношение ще ви оказват помощ покълналите семена. Необходими са ви пет семена от едно растение. Посадете всяко семенце в друга саксия, само че в един и същи ден и час. Определете сами за себе си на кое предстоящо от вас събитие подхожда всяка саксия.
Поставете всички саксии по този начин, че да имат еднообразно количество слънчева светлина, топлота и ги поливайте еднообразно. Остава ви единствено да наблюдавате в каква последователност ще покълнат вашите семена. Така ще разберете и реда, по който ще протичат събитията, които подхождат на всяка саксия.

Можете да гадаете и благодарение на кора от ябълка. Почистете една ябълка с изострен нож по този начин, че да се получи една непрекъсната лента. Хвърлете я през лявото си рамо, като зададете въпроса си на глас. Ако кората след рухването си е образувала буквата О или У, отговорът е негативен. Каквато и да е друга форма значи позитивен отговор на въпроса ви.
Можете да гадаете благодарение на сол и свещ. Това се отнася най-много за случаите, в които подозирате половинката си в невярност. Трябват ви чаша с вода, лист хартия, чаена лъжичка сол и една свещ. Напишете на хартия името на съперницата си, в случай че го знаете. Ако не го знаете, напишете каквато и да е писмен знак.

Запалете свещта, сложете солта във водата и запалете хартийката с пламъка от свещта. С лъжичката разбърквайте солта и кажете: „ Ако солта се разтопи бързо, мъжът ми няма да ме остави, а като изгори хартията, ще изгори и тяхната обич! “.
Ако солта се разтопи, а хартията към момента тлее, мъжът ви ще остане с вас. Ако се случи противоположното, рано или късно мъжът ви ще ви остави и ще отиде при новата си обич. Две рози ще ви оказват помощ да получите отговори на значими за вас въпроси. Намерете два идентични цвята, които още не са разцъфнали. Ако имате повече от два въпроса, купете повече рози, само че тогава ще би трябвало да ги сложите в разнообразни вази. Розата, която разцъфне първа, ще даде позитивен отговор на интересуващия ви въпрос. Розата, която бързо увяхва, значи негативен отговор.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР