За да разберете какво е личното ви число според нумерологията,

...
За да разберете какво е личното ви число според нумерологията,
Коментари Харесай

Нумерология: Лично число 2

За да разберете какво е персоналното ви число съгласно нумерологията, съберете цифрите на датата ви на раждане, месеца и годината. Продължавайте да събирате, до момента в който не получите едноцифрено число.

Ако вашето персонално число е две, вие сте балансиран, методичен и спокоен човек. Винаги сте подготвени да отбраните околните си хора. Няма по-добър асистент от вас, когато става въпрос за отбраняване на ползите на фамилията или на приятелите.

Вашият ключ към триумфа е съдействието с доста хора. Вие сте съвършеният настоятелен сътрудник. Благодарение на вродената ви дипломатичност се чувствате в свои води на всички места.

За вас е наслаждение да откривате нови хора, без значение от тяхното обществено състояние и равнище на разсъдък. Винаги се пробвате да избягвате конфликтните обстановки.

За вас не е значимо да се самоизтъквате и да бъдете център на вниманието. Лесно простите на всеки и елементарно намирате опрощение и за най-несправедливите по отношение на вас дейности.

 Работа

Вие цените изтънчените неща, духовна персона сте. Отвращава ви всяка демонстрация на безволие и опити за принуждение над по-слаби.

Като цяло хората с персонално число две се интересуват от изкуство и за тях е значимо да са във вихъра на интелектуалните вести.

Когато би трябвало да вземат решение в сериозна обстановка, те са сдържани и деликатни. Опитват се да намерят най-хубавия метод да накарат всички да се усещат добре.

Хората с персонално число две са аналитици и постоянно събират най-много информация, преди да подхващат каквото и да е деяние.

Когато вършат нещо, те са дипломатични, умерени и мъдри. Това им печели доста нови другари и постоянно кара хората към тях да им се възхищават.

Въпреки положителния си темперамент хората с персонално число две елементарно могат да манипулират близките и по този начин да реализират с лекост задачите си.

Негативните страни на хората с персонално число две са тяхната недоверчивост, подозренията, които постоянно ги преследват, както и бързата промяна на настроението.

Домът и фамилията са издигнати на фундамент от хората с персонално число две. Те не могат да живеят в самотност, тъй като имат потребност от някого, за който да се грижат.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР