За да разберем по-добре какво всъщност означава да се родиш

...
За да разберем по-добре какво всъщност означава да се родиш
Коментари Харесай

19 тайни на всички от зодия Телец

За да разберем по-добре какво в действителност значи да се родиш под знака на зодия Телец през днешния ден, ще разкрием 19 съществени черти и характерности, които нормално се асоциират с личността на хората от тази зодия.

Телецът е много спокоен

Въпреки репутацията си, че са нападателни и ядосани непрекъснато, Телците в действителност са много спокойни през множеството време.

Те имат умерено държание и обичат да се поспрат за малко, с цел да се провиснал и да се насладят на живота.

2. Но Телецът НЯМА да търпи нелепости и в случай че го атакуван, ще реагира твърдо

Но когато Телецът е предизвикан,  нападателната му страна ще се появи, а щом това стане… добре да кажем, че няма да желаете да бъдете против него.

Подобно на бика, който съставлява Телеца, тяхната гняв може да бъде голяма и когато бъдат нападнати, те са склонни да отвърнат два пъти по-силно и без съмнение.

3. Телецът е самостоятелен и необикновено независим

Личността на Телец нормално се свързва с  самостоятелност и автономия. Те са независими и не обичат да разчитат на услугите на другите … избират сами да си водят борбите.

4. Телецът постоянно е издирван за съвет, защото е доста рационален

Телецът е добре прочут с практичния си разум и заради тази причина постоянно се обаждат негови другари и близки, които се нуждаят от второ мнение или просто от демонски добър съвет.

Когато зародят проблеми, можете да разчитате на Телец да ви даде здравословна доза разсъдък.

5. Телецът се увлича по поредност, надеждност и възприятие за комизъм

Телец търси сътрудник, с който да бъде до края на живота си. Те се нуждаят от някой, който е благонадежден и на който знае, че може да разчита.

Но те също харесват някой със занимателна страна и в случай че и вие също имате възприятие за комизъм и можете да ги накарате да се смеят … ще ви паднат в ръцете.

6. Телецът от време на време може да бъде необикновено припрян

Една от по-негативните черти на Телеца несъмнено е по-ниското им равнище на приемливост що се отнася до закъснения, някой, който е ленив или отегичтелен.

7. Телецът е почтен и си държи на думата

Телецът не обича да играе игри и е податлив да бъде доста пряк и почтен с хората.

За някои от време на време могат да наподобяват малко груби, само че тези, които са най-близки до Телеца, почитат и правят оценка тяхната почтеност и пряк метод.

8. Телецът има упорита страна, която не се преборва елементарно

Да, слуховете са правилни. Телецът може да бъде настойчиво творение на моменти, изключително когато те в действителност имат вяра, че са в правото си.

Те са мощни персони с твърди убеждения и когато са уверени в нещо, може да им отнеме доста време да трансформират мнението си.

9. Телецът би направил съвсем всичко за своите близки

Телецът може да е недодялан и непоколебим на моменти, само че те също по този начин имат извънредно грижовна и състрадателна страна.

Те обичат да виждат приятелите и фамилията си щастливи и ще реалокират планини, с цел да се уверят, че това е по този начин.

10. Телецът жадува за сигурност и непоклатимост и се пробва да сведе до най-малко хаоса

Телецът жадува за непоклатимост и ред в своя свят се грижи за сигурността, както на себе си, по този начин и на техните близки.

Те не обичат нежеланите изненади и постоянно желаят да имат визия за това, което ги чака на идващия ъгъл.

11. Телецът е РЕАЛИСТ, който разчита на ФАКТИ

За някои Телец може да наподобява малко черноглед и човек за който „ чашата е на половина цялостен “, само че истината е, че Телецът е просто реалист.

Те са твърдо обосновани в действителността и избират да гледат на нещата, обективно фокусирани върху обстоятелства, а не върху измислици.

12. Телецът е душевен твърд и извънредно устойчив

Телецът е извънредно жилест и устойчив и може да се върне назад, без значение какъв брой пъти е падал в живота. Те също постоянно са „ скалата “ в фамилията си и източник на мощ за своите близки.

13. Телецът има шесто възприятие за разкриване на неистини и може да подуши, в случай че сте „ подправени “

Телецът има мощната дарба да надушва натрапчивите лъжци и всеки, който е „ подправен “. Тъй като са почтени с вас, те чакат същата неприкритост в подмяна и в случай че не съумеете да се справите с това, няма да присъствате в живота им.

14. Телецът не може да обича някого, до момента в който първо не им се довери 

Преди Телеца да ви даде сърцето си, първо би трябвало да спечелите доверието му. Това може да отнеме време, само че чакането си заслужава, защото любовникът Телец е извънредно предан и правилен.

15. Телецът елементарно може да разбие сърцето си и мъчно да накара ранита да зараснат

Въпреки мощната си устойчивост към множеството падения в живота, в случай че има едно нещо, което в действителност може да им е мъчно, то това е, че живеят с намерено сърце.

Понякога им е извънредно мъчно да продължат напред и може да им отнеме доста време, с цел да се възстановят и да си стъпят на краката.

16. Телецът се нервира от нерешителни персони

Тъй като една от най-често срещаните черти на Телец е възприятието за увереност, те могат да се подразнят извънредно мощно, когато им се постанова да се оправят с нерешителни персони, които непрекъснато трансформират мнението си всяка проклета секунда.

Ако не можете да стигнете до какъвто и да е тип решение, Телецът евентуално ще го направи вместо вас.

17. Телецът се стреми към комфорт и добър живот

Телец знае по какъв начин да се поглези и постоянно имат усет към по-фините неща в живота. Те са цялостни с огромни проекти по какъв начин да живеят добър живот.

Обикновено работят извънредно интензивно, тъй че не виждат проблем да се отпускат и да се забавляват понякога.

18. Телецът е благонадежден е е този, който ви би трябвало, когато талигата се обърне

Понякога просто се нуждаете от един извънредно благонадежден другар, на който знаете, че можете да разчитате, без значение защо.

И за доста хора това е Телецът. Те в никакъв случай няма да изчезнат, единствено тъй като нещата стават малко сложни и постоянно ще се притекат на помощ, когато видят своите близки в неволя.

19. Телецът е фокусиран, съдбоносен и знае по какъв начин да се бори

Никога не подценявайте качествата на Телец, който се е насочил към цел …

Тяхната жестока увереност, съчетана с неумолима работна нравственос, им разрешава да реализират огромен триумф и да стигнат до върха!

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР