За да продължи своето политическо шоу, Бойко Борисов реши да

...
За да продължи своето политическо шоу, Бойко Борисов реши да
Коментари Харесай

Шоуто на Борисов продължава. Ето на каква цена

За да продължи своето политическо шоу, Бойко Борисов реши да пожертва българската конституция. Цената на оставането му на власт още няколко месеца ще е точно написването на нов главен закон.

Циркът

Публично показаният (и даже краткотрайно импортиран в НС) " план " за конституция потвърди, че наличието няма безусловно никакво значение за ГЕРБ. Този " план " нямаше претекстове, увод, логичност, а тук-там и граматика. За сметка на това в него гербът беше сгрешен, текстът на остарялата конституция беше поразджуркан, а правата бяха запокитени в края на документа.

По-малка излагация би било, в случай че екипът на министър Кирилов беше показал един празен лист с надпис “Конституция” от горната страна. Всичко по този начин или другояче ще предстои на договаряния и сделки вътре в ръководещото болшинство (ГЕРБ, Движение за права и свободи и други). Патриотите (от квотата на " другите " ) желаят изборен ценз, етническа република и наложителна казарма. “Воля” не желае понижаване на депутатите, а ГЕРБ желае носът на Румен Радев да бъде натрит и институцията " омбудсман " да пристигна на по-предно място от президентската...

Укротителят
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР