За да привлекат вниманието към себе си и своя талант,

...
За да привлекат вниманието към себе си и своя талант,
Коментари Харесай

Звезди, които са започнали във филми за възрастни

За да привлекат вниманието към себе си и своя гений, някои холивудски звезди вземат решение да изгреят с порнофилм , написа каналът във vbox7. Ето и кои звезди се снимат в сексуален филм, преди да станат известни:

Камерън Диас

Актрисата стартира своята кариера със софткор сексуален филм. След като става известна, Диас се пробва да спре разпространяването на кино лентата, само че притежателите на видеото поискали непостижимите за нея 3,5 милиона $.

Джеки Чан

Звездата от „ Час пик “ взе участие в хонконгската комедия „ Всичко в фамилията “ от 1975 година, която има нецензурен детайли. Въпреки това той споделя, че е направил кино лентата, с цел да усъвършенства кариерата си, която по това време към момента е в начален стадий.
 Джеки Чан Gulliver/Getty Images
Мат Лебланк

Преди да стане звезда в сериала „ Приятели “, Лебланк взе участие в софтпорно сериала „ The Red Shoe Diaries “. Актьорът заобикаля да приказва обществено за този му актьорски опит.
 Мат Лебланк Gulliver/Getty Images
Ким Кардашиян

Със сигурност една от най-известните персони, които получават своята известност с помощта на порнофилм. Ким Кардашиян и нейното видео и до през днешния ден са една от най-обсъжданите тематики в Холивуд.
 Ким Кардашиян Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР